reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja mam dwóch lekarzy - jeden na NFZ dugi prywatnie :)
Nie ma z tym żadnego problemu. Do becikowego podajesz kartę gdzie jest jak najwcześniej :)

Ja skierowanie biorę na badania od lekarA na NFZ, a ze mam luxmed to wszystkie mam za darmo. Do tego zwracają mi za wizyty prywatne:)

Ja mam dwóch lekarzy - jeden na NFZ dugi prywatnie :)
Nie ma z tym żadnego problemu. Do becikowego podajesz kartę gdzie jest jak najwcześniej :)

Ja skierowanie biorę na badania od lekarA na NFZ, a ze mam luxmed to wszystkie mam za darmo. Do tego zwracają mi za wizyty prywatne:)
Oo 😊 a lekarze wiedzą o sobie nawzajem? Bo myśle ze temu prywatnemu powiem co i jak, a temu na NFZ chyba bym nie mowila bo jeszcze mi skierowań nie będzie chciał dawać 🤔

Ja urodziłam w sierpniu i dużo miałam z długim rękawem.A co do rozmiaru to moja miała 52 ale w ciągu 4 tyg.wystrzelila mi tak że 62 to pamiętam jak przez mgłę.I tak jest do dzisiaj,ma 17 msc a spodnie wskakuje w 98/104.Chyba że mam złe porównania.

Ja rodziłam na początku sierpnia, córka 3289g i 60cm a nosiła 56, koło miesiąca przeszła na 62, zależy jaka rozmiarówka, ja miałam dużo z Hm to tam jest trochę większe rozmiarowki. I dużo miałam jednak z długim rękawkiem :)

Ja już czekam u lekarza, dowiem się czy maluch już na tyle duży żeby zrobić prenatalne, bo według OM 12+3 ale według USG ciąża wychodziła młodsza. Trochę se poczekam bo jakieś opóźnienie jest, miałam na godz.16.40 a jeszcze 4 osoby przedemna czekają

Ja urodziłam w sierpniu i dużo miałam z długim rękawem.A co do rozmiaru to moja miała 52 ale w ciągu 4 tyg.wystrzelila mi tak że 62 to pamiętam jak przez mgłę.I tak jest do dzisiaj,ma 17 msc a spodnie wskakuje w 98/104.Chyba że mam złe porównania.
Wow to moj w kwietniu skonczy 4 lata i tez mamy rozmiar 98/104 😂 ale to drobniaczek jest. Prawie najmniejszy w srod rówieśników w przedszkolu. Teraz na sylwestrze byla siostra mojej przyjaciolki z synkiem 2.5 roku i wzrost taki sam i 2kg ciezszy niż moj prawie 4latek..

Ja już czekam u lekarza, dowiem się czy maluch już na tyle duży żeby zrobić prenatalne, bo według OM 12+3 ale według USG ciąża wychodziła młodsza. Trochę se poczekam bo jakieś opóźnienie jest, miałam na godz.16.40 a jeszcze 4 osoby przedemna czekają
To czekamy na wiesci po wizycie☺

My z mężem też jesteśmy wysocy ale bez szału,a ona taka miniaturka się urodziła a teraz z siatki centylowej mi wyskakuje.Moj chrzesniak też 4 lata skończone i 104 no czasami 110

reklama
To pewnie stresik jest,a Tobie też tak ciśnienie idzie w górę przed wizytą?

Do góry