reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 😁 żeby był dla nas wszystkich cudownym rokiem 🥰
Co do wątku prywatnego to trzeba pisać do moderatorem i one to zakładają:)
Jak tam u was pierwszy dzień 2020stego Roku ?? Ja mam od rana mdłości a już myślałam że puściły a jednak nie... Chyba spędzę nowy rok w łóżku 🙈
Ja też myślałam, że mdłości i zgaga opuściły, a tu wróciły wczoraj ze zdwojoną siła :/ jem, minimalne ilości, żeby nie było, że nie jem nic;) istny kosmos

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku [emoji8] My dzisiaj też leniwie, ale mój jutro już do pracy i to na 6 rano [emoji1751] W takich sytuacjach myślę, że fajnie być na L4 [emoji1787] U nas dzisiaj 12+0, wymioty są, ale po posiłkach, katar i kichanie nie puszczają (mam je odkąd jestem w ciąży), pojawiają się problemy z trawieniem - suszone śliwki dają radę. Pochwalę się pierwszym zakupem dla maleństwa [emoji16] Nie mogłam się już powstrzymać.

07.01 mamy prenatalne i może się dowiemy kto u mnie zamieszkał... Na wizycie u gin prowadzącej 23.12 było kombinowanie by się maleństwo obróciło - lekarka obstawia chłopca [emoji7] Znajomi i rodzina w myśl zabobonu, że córka zabiera urodę matce - obstawiają dziewczynkę ... Ale fakt - wyglądam jak 7 nieszczęść, mam mega trądzik i to nie tylko na twarzy... [emoji848] Do porodu daleko i aż się boję co to będzie dalej [emoji3442]
To idziemy równo, u mnie tez dzisiaj 12+0, na prenatalne wstępnie jestem umówiona na 4.01, jak dzidzia będzie odpowiedniej wielkości to robimy, oby już ten szkrabek miał te swoje 5cm bo inaczej chyba z niecierpliwości oszaleje 🙈🤷🏼‍♀️

Paulina - śliczne zdjęcie! Cieszę się, że u Was wszystko ok :)

Ja mam nadzieję na kolejnym usg zobaczyć płeć. Wszystko już powinno być widoczne o ile dzidziuś będzie współpracować. Podchodziłam do tego na spokojnie, ale teraz ciekawość mnie zjada :D

Mdłości trochę wróciły. Ale to zależy co zjem. Ogólnie testuje różne produkty stąd czasem trafię na to, co mi jednak nie podchodzi (np. brzoskwinie bleee....).

Ja dopiero planuje zakupy. Wybrałam sobie leżaczek dla dziecka, ale jeszcze nie zamawiam, bo tak pomyślałam, że szkoda tracić czas gwarancji. Oglądam łóżeczka, wózki ale na razie nic nie wybrałam. Powolutku :)

Paulina - śliczne zdjęcie! Cieszę się, że u Was wszystko ok :)

Ja mam nadzieję na kolejnym usg zobaczyć płeć. Wszystko już powinno być widoczne o ile dzidziuś będzie współpracować. Podchodziłam do tego na spokojnie, ale teraz ciekawość mnie zjada :D

Mdłości trochę wróciły. Ale to zależy co zjem. Ogólnie testuje różne produkty stąd czasem trafię na to, co mi jednak nie podchodzi (np. brzoskwinie bleee....).

Ja dopiero planuje zakupy. Wybrałam sobie leżaczek dla dziecka, ale jeszcze nie zamawiam, bo tak pomyślałam, że szkoda tracić czas gwarancji. Oglądam łóżeczka, wózki ale na razie nic nie wybrałam. Powolutku :)

Na jaki leżaczek patrzysz? Ja kupiłam Baby Bjorn 🤷🏻‍♂️ Wózek już mam upatrzony, ale do łóżeczka mi daleko

Na jaki leżaczek patrzysz? Ja kupiłam Baby Bjorn 🤷🏻‍♂️ Wózek już mam upatrzony, ale do łóżeczka mi daleko
Ja planuję kupić Chicco Hoopla. Bardzo mi się podoba :)
Wózek chciałam kupić używany i przeglądam ogłoszenia. Tylko nic do mnie nie przemawia... Może teraz w sezonie świątecznym nikt nie miał czasu wystawiać ich na sprzedaż i stąd kiepski wybór...
W ogóle się na wózkach nie znam. A znaleźć jakieś rzetelne rankingi (nie sponsorowane) graniczy z cudem. To będzie trudny zakup :/

Łóżeczka mam na oku, ale chcę jeszcze pojeździć po sklepach stacjonarnych. Poza tym planuje w marcu remont pokoju i jeszcze nie jestem na 100% pewna koloru mebli. Więc ostateczny zakup najwcześniej po remoncie.

Ja planuję kupić Chicco Hoopla. Bardzo mi się podoba :)
Wózek chciałam kupić używany i przeglądam ogłoszenia. Tylko nic do mnie nie przemawia... Może teraz w sezonie świątecznym nikt nie miał czasu wystawiać ich na sprzedaż i stąd kiepski wybór...
W ogóle się na wózkach nie znam. A znaleźć jakieś rzetelne rankingi (nie sponsorowane) graniczy z cudem. To będzie trudny zakup :/

Łóżeczka mam na oku, ale chcę jeszcze pojeździć po sklepach stacjonarnych. Poza tym planuje w marcu remont pokoju i jeszcze nie jestem na 100% pewna koloru mebli. Więc ostateczny zakup najwcześniej po remoncie.

Aż sobie sprawdzę co to za leżaczek. Ja z tego co kupiłam przy szosie byłam mega zadowolona. Zwykły prosty a naprawdę się mega sprawdza.

A zobacz sobie na greentoma. Ja jestem zakochana ❤️ Ewentualnie cybexa.

Za to co do łóżeczka to kompletnie nie mam pomysłu. My za jakieś trzy tygodnie przeprowadzka wiec tez pewnie mi się wszystko poukłada

Dzięki za info, popatrzę na te wózki i leżaczek.
Łóżeczko raczej będę wybierała pod kątem wyglądu. Jakieś proste, z szufladą.
To jak masz przeprowadzkę to rzeczywiście wszystko się pewnie rozjaśni już w nowym miejscu :)

A teraz z innej beczki - zbieram listę dziewczyn chętnych na dostęp do wątku prywatnego. Piszcie tu lub na priv.
Przyda się też ktoś, kto spędza dużo czasu w necie- wygląda na to, że nie mamy wśród lipcowych mam żadnej moderatorki 🤷‍♀️

reklama
Do góry