EMilkaaa84
Fanka BB :)
też poproszę o dostęp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina- tak, ja przy tym badaniu miałam dodatkowo robiona tą wolną bete, to osobny koszt. Wyniki przyszły razem równocześnie.Dziewczyny powiedzcie mi do testu pappa potrzebne jest badanie krwi na wolna betę hcg??
Cześć Dziewczyny
Jak tylko będę mieć informacje o prywatnym wątku to napiszę co i jak
Nadal potrzebna będzie druga moderatorka, żeby to wszystko działało więc jak ktoś się czuje na siłach to dajcie znać.
@Paulina.zen - dokładnie. Test podwójny to białko PAPP-A i wolne beta-hCG.
Jest jeszcze test potrójny - hCG, AFP i estriol. Ten można wykonywać między 15 a 18 tygodniem.
U mnie okazało się, że będę mieć robione oba, bo lekarka wpisała mnie na jakiś program dofinansowywany ze środków unijnych.
@Zabajona - przykro mi, że nie ma u Ciebie żadnej poprawy. Nie wiem czy to jakieś pocieszenie, ale u mnie objawy puściły dopiero w 13+1, więc jeszcze nie wszystko stracone.
Ja jestem chętnaDzięki za info, popatrzę na te wózki i leżaczek.
Łóżeczko raczej będę wybierała pod kątem wyglądu. Jakieś proste, z szufladą.
To jak masz przeprowadzkę to rzeczywiście wszystko się pewnie rozjaśni już w nowym miejscu
A teraz z innej beczki - zbieram listę dziewczyn chętnych na dostęp do wątku prywatnego. Piszcie tu lub na priv.
Przyda się też ktoś, kto spędza dużo czasu w necie- wygląda na to, że nie mamy wśród lipcowych mam żadnej moderatorki
Mamy ten sam termin ja mam kolejne usg w środęHej dziewczyny, w sylwestra miałam wizytę u lekarza. U mnie już końcówka 9tyg, termin na 31.07 dzidziuś ma już 2.5cm i ruszał się na usg [emoji7] 20.01 prenatalne, mam nadzieje ze poznam płeć [emoji3]
Tez proszę o dostęp