reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja jeszcze nie wiem kiedy będziemy mieć prenatalne [emoji17] 23.12 mam wizytę i wtedy ustalimy, ale obstawiam, że pewnie dopiero po Nowym Roku ... Dzisiaj mam 9+1 więc raczej tak będzie.

Ja prenatalne z testem pappa mam już za tydzień, 20 grudnia. Oczywiście też się boję, ale muszę być dobrej myśli. Stres do niczego dobrego nas nie doprowadzi...Także będzie dobrze dziewczyny ❤

@suri a frytki może Cię przekonają....? I Vi zapachnie pod noskiem

Załączniki

• 32E2664B-354B-466A-8A8E-C0403D82CE63.jpeg
    32E2664B-354B-466A-8A8E-C0403D82CE63.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 82
wyspałam się i już mi lepiej.
Dzidzia ma się dobrze. Głowa duża, serce bije. Gin powiedział mi, ze wszystko jest dobrze. Zapytałam go o badania prenatalne, jakie są, czy coś mi zaleca, sugeruję, co o tym myśli. A on powiedział, że troszkę mi tu opis usg naciagnie, dzięki temu wypisze. mi skierowanie na prenatalne na fundusz. Ja nie proponowalam 🤚sam chciał. No i już na 18 grudnia kazał mi się do takiej kliniki zapisać, on tam przyjmuje i tam dalej pociagniemy temat. Pobrał wymaz do cyto, więc mogę plamić. Dał skier na glukoze, bo jak się okazało zapomniał. I zalecił Żurawit bo jakieś syfy w moczu mi wyszły. Na ból Garda, katar itp poleca. serię firmy Pre.na.len, to są leki typowo dla kobiet w ciąży. Można się smarować olejkiem kamforowym jak ktoś lubi i potrzebuje.

reklama
@Suro to rewelacyjnie dobrze to usłyszeć dzisiaj . Ja muszę zakupić witaminy jakie polecacie?

Boże wypiłam kubeł herbaty i tak mnie mdli ze już żałuje ze to nie była woda!!!!

Mam takiego lenia od kilku dni ze masakra. Nic w domu nie robię :D czekam aż stary w sobotę pomoże

Do góry