reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Witajcie kolezanki. Ja dzis trzeci dzien odczuwam mocniejsze bole brzucha i glowy i ledwo chodze... Zadzwonilam do lekarza na wizyte. Oby to bylo tylko ciezkie znoszenie objawow.
Co do dentysty, to ja ogarnelam zeby z poczatkiem roku a w wakacje bylam jeszcze na przegladzie-wszystko jest OK.

reklama
Baśka ja wczoraj miałam takiego wlurwa na starego jak wrócił z pracy 🤷🏻‍♂️ nie umiałam mu czegoś wytłumaczyć , on nie rozumiał i mnie tak wkurzył facet ze [emoji35][emoji35]

Czym się rak zamartwiasz?
A wszystko sie kotluje w mojej glowie czy jest ok czy bedzie ok czy dam rady i milion czarnych myśli a nerwa na chlopa to mam takiego ze albo dobrze w lep pierdzielnac albo sie rozryczec aaaa normalnie do dupy z tymi humorami

cześć Dziewczyny, chciałam się przywitać :) my termin wstępnie mamy na 3 lipca :) obecnie wg aplikacji 10 tydzień 7 dzień :) jest to moja 2 ciaza, pierwsza poroniona w sierpniu :( więc strach towarzyszy mi kazdego dnia, zeby nie było powtórki, tym bardziej ze wylegujemy krwiaka... nie moze byc przeciez kolorowo ;/ trzymam kciuki za Was wszystkie :*

Hej....
Już po wizycie....
Jeśli do soboty samo się nie zacznie mam się zgłosić na oddział i dostanę leki na poronienie.
Jeszcze na wszelki wypadek umówiłam wizytę na jutro prywatną .
Jeśli jeszcze on potwierdzi to będzie 4 lekarzem , bo dziś mnie dwóch badało.
I wtedy się zgłoszę na oddział.

Hej....
Już po wizycie....
Jeśli do soboty samo się nie zacznie mam się zgłosić na oddział i dostanę leki na poronienie.
Tak mi przykro ....

Hej....
Już po wizycie....
tez przez to przechodziłam... strasznie mi przykro :( wiem co czujesz i jak to boli :(

cześć Dziewczyny, chciałam się przywitać :) my termin wstępnie mamy na 3 lipca :) obecnie wg aplikacji 10 tydzień 7 dzień :) jest to moja 2 ciaza, pierwsza poroniona w sierpniu :( więc strach towarzyszy mi kazdego dnia, zeby nie było powtórki, tym bardziej ze wylegujemy krwiaka... nie moze byc przeciez kolorowo ;/ trzymam kciuki za Was wszystkie :*
Witaj :) ja też poroniłam we wrześniu i wiem o jakim strachu mówisz, spokojnej ciąży 😘

reklama
Hej....
Już po wizycie....
Aniu ja jak poronilam w tam tym roku to lezac w szpitalu ucieklam z oddziału z mężem na kilka godz. I pojechalismy prywatnie do kliniki zeby potwierdzic... Rozumiem Cie całkowicie sciskam mocno

Do góry