reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Sylwia gratuluje !!! :) ale gigant !!! Prowadzisz ;)

Monia- irigasin na zatoki !!! Nasyp tez soli gruboziarnistej na patelnie podgrzej i taka gorąca wsyp do poszewki na Jaśka. Przykładaj ostrożnie do zatok. Mega dużo wody. Gruba czapa na glowe jak już
Musisz wyjść.

reklama
@Montek ona tak zazdrosna jest o mnie , po prostu zazdrosna [emoji23][emoji23][emoji23] debil dla mnie to po prostu debil i już [emoji4]
Julka moja jest bardzo za swoim Tata i dziadkami nigdy nie chciałam ich rozdzielać ale no zaczyna mi to działać na nerwy już, bo widzę jak Julka do mojego narzeczonego lgnie. Z nim wszystko załatwia . A ten gada ze Julka nie znośna nie dobra i cuda wianki. A to takie cudowne dziecko jest.

Wyobraźcie sobie ze jak Julka miała ospa to ja z domu do mnie pogonili

A mój były w życiu sprawy nie załatwi bo się jej boi. Dzisiaj mi powiedział ze nie ma z nią gadki bo się od razu drze wyzywa skacze z łapami

Paulina chyba warto rozważyć zawieszenie wizyt póki babie nie przejdzie. Jeśli cię bluzgać przy twojej córce to ile by ona lat nie miała jest to dla niej bardzo źle doświadczenie obciążające psychicznie.
A byłemu powiedz, że macie rozwód i to niej twój problem.Nastepnym razem zanim do ciebie zadzwoni w tej sprawie niech jaj poszuka.

Monia ja robiłam inhalacje i jak ręka odjął !!!

Kasiaprasia zapamiętam na przyszłość o tej soli :)
A co Ty myślałaś ze tak nie gadałam 🤣🤣🤣 baba mnie unika jak ognia . Ona jest strasznie zaniedbana z małej wsi nie urodziwa i podejrzewam ze jej się po prostu niskie samoocena włącza i brak jakiejkolwiek własnej wartości.

Pamietam Julki komunie ze naprawdę bardzo ładnie wyglądałam , na makijaż poszłam włosy zrobione no czikita. A ona taka szara myszka .
Gdzie mój były naprawdę przystojny acz głupi jak but🤪

Suri problem jest w tym ze opieka naprzemienna a i moja Jula lat 13 chce bardzo do ojca jeździć. U nas wyglada to tak pogmatwane , bo Julce tak wygodniej było ze dwa tygodnie jest u nas i dwa tygodnie u taty. Ciezkonjej zdecydować gdzie chciałaby być

Cześć dziewczyny, ja mam termin na 7.7 :) Właśnie dzisiaj mija mi 10 tc. Wszystko jest w porządku, tylko miałam wysokie TSH na początku (3,4), ale biorę Euthyrox75 i spadło :) Mam nadzieję, że już będzie tylko dobrze. Przed końcem roku chcę zrobić usg genetyczne i test PAPPa. Czy Wasi lekarze też Wam odradzają usg 3d/4d na prenatalnych? Mój jest strasznie przeciwny, bo podobno są badania, że może uszkadzać neurony dziecku :/

Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
Mi się nie sprawdziło ;) ale tym razem by mogło

reklama
Do góry