reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
wszystkie troje dzieci sie sprawdzily z tym kalendarzem :) teraz niby ma byc dziewczynka :) zobaczymy czy 4 raz powie prawde :)

Ja o tym wiem i ona tez. Nie chce wziasc z nim ślubu dopóki ja nie zmienię nazwiska 🤷🏻‍♂️ jesteśmy po rozwodzie już 8 lat. Oni maja jedno dziecko , ona jest teraz 2”w ciąży i od roku wierci byłemu dziurę w brzuchu a ten mi. Dzisiaj zadzwonił i pyta się mnie jakie nazwisko będzie nosiło dziecko , które dopiero urodze[emoji23] bo on ma problemy i codziennie awantury przez to ze ja jestem w ciąży
serio ?? nie ma innych problemow co za babsztyl ...

Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!
To nie może być prawidłowe, ale powygłupiać się można :p Mi by wychodziła z tego dziewczynka :p

Ja o tym wiem i ona tez. Nie chce wziasc z nim ślubu dopóki ja nie zmienię nazwiska 🤷🏻‍♂️ jesteśmy po rozwodzie już 8 lat. Oni maja jedno dziecko , ona jest teraz 2”w ciąży i od roku wierci byłemu dziurę w brzuchu a ten mi. Dzisiaj zadzwonił i pyta się mnie jakie nazwisko będzie nosiło dziecko , które dopiero urodze [emoji23] bo on ma problemy i codziennie awantury przez to ze ja jestem w ciąży
Martwi się, że ludzie pomyślą, że to Jego? 🤪 😆
Nie przejmuj się... Powiedz Mu, że nazwiska nie zmienisz i że musi sobie jakoś sam poradzić z przyszłą żoną ;)

Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
Wg tego kalendarza widzę ze z synem mi sie sprawdzilo. Teraz pokazuje że powinna być dziewczynka, zobaczymy [emoji6]

Martwi się, że ludzie pomyślą, że to Jego? 🤪 [emoji38]
Nie przejmuj się... Powiedz Mu, że nazwiska nie zmienisz i że musi sobie jakoś sam poradzić z przyszłą żoną ;)

Nie wiem o co się martwi i wogole jej nie rozumiem .

Nie no ja powiedziałam ze nazwisko zmienię jak ja będę mieć ku temu powody. To straszyli mnie sądem [emoji23] później ze. Pracy mnie będą nachodzić żebym dowód pokazała . A teraz on ma jazdy . NajgorsE ze moja Julka jest tam u niego dwa tygodnie w miesiącu a z tego co on mi opowiadał to ona nie patrzy na to czy jest Julka tyko robi awanturę .

reklama
Nie wiem o co się martwi i wogole jej nie rozumiem .

Nie no ja powiedziałam ze nazwisko zmienię jak ja będę mieć ku temu powody. To straszyli mnie sądem [emoji23] później ze. Pracy mnie będą nachodzić żebym dowód pokazała . A teraz on ma jazdy . NajgorsE ze moja Julka jest tam u niego dwa tygodnie w miesiącu a z tego co on mi opowiadał to ona nie patrzy na to czy jest Julka tyko robi awanturę .
Wspolczuje sytuacji, ale niestety tak to jest z zazdrosnymi babami. Moja Mama po rozwodzie nie zmienila nazwiska i 'Ance' rowniez nie pasowal fakt, ze sa dwie baby o tym samym nazwisku. Ale nie wtracala sie az tak. Niech ona sie zastanowi i nie robi pogrozek bo mozecie sie serio spotkac w sadzie ale z innego powodu.

Przykro mi za to Twojej corki, szkoda ze musi sluchac tego co ona mowi. Twoj ex tez do madrych nie nalezy, zamiast uciszyc babke bo jest dziecko i slucha to Tobie sie zali na problemy z nia. To nie facet!!

Do góry