Paulina.zen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkie troje dzieci sie sprawdzily z tym kalendarzem teraz niby ma byc dziewczynka zobaczymy czy 4 raz powie prawdeHej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:
Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka
Sprawdź chiński kalendarz płci od Mamotoja.pl i dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na poczęcie chłopca, a kiedy dziewczynki! Czy to działa? Sprawdź!mamotoja.pl
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
serio ?? nie ma innych problemow co za babsztyl ...Ja o tym wiem i ona tez. Nie chce wziasc z nim ślubu dopóki ja nie zmienię nazwiska jesteśmy po rozwodzie już 8 lat. Oni maja jedno dziecko , ona jest teraz 2”w ciąży i od roku wierci byłemu dziurę w brzuchu a ten mi. Dzisiaj zadzwonił i pyta się mnie jakie nazwisko będzie nosiło dziecko , które dopiero urodze[emoji23] bo on ma problemy i codziennie awantury przez to ze ja jestem w ciąży
To nie może być prawidłowe, ale powygłupiać się można Mi by wychodziła z tego dziewczynkaHej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Sprawdź chiński kalendarz płci od Mamotoja.pl i dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na poczęcie chłopca, a kiedy dziewczynki! Czy to działa? Sprawdź!mamotoja.pl
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!
Martwi się, że ludzie pomyślą, że to Jego?Ja o tym wiem i ona tez. Nie chce wziasc z nim ślubu dopóki ja nie zmienię nazwiska jesteśmy po rozwodzie już 8 lat. Oni maja jedno dziecko , ona jest teraz 2”w ciąży i od roku wierci byłemu dziurę w brzuchu a ten mi. Dzisiaj zadzwonił i pyta się mnie jakie nazwisko będzie nosiło dziecko , które dopiero urodze [emoji23] bo on ma problemy i codziennie awantury przez to ze ja jestem w ciąży
Wspaniala wiadomosc. Ja przy 6+1 tez widzialam serduszko ale nie sluchalismy bo za wczesnie.jestem juz po wizycie
serduszko bije - nie wiem tylko ile bo nie mierzyla babka
dzidzius ma 1,2cm i odpowiada to 7w4d a ja jestem dzisiaj 7t2d dostalam karte ciazy i skierowania na prenatalne
Wg tego kalendarza widzę ze z synem mi sie sprawdzilo. Teraz pokazuje że powinna być dziewczynka, zobaczymy [emoji6]Hej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
Martwi się, że ludzie pomyślą, że to Jego? [emoji38]
Nie przejmuj się... Powiedz Mu, że nazwiska nie zmienisz i że musi sobie jakoś sam poradzić z przyszłą żoną
Też mam torbiel i to 6cm ale lekarz też mówił że to nic strasznego oby nie rósł.Ja mam torbiela na chyba prawym jajniku ale lekarz kazał się nie stresować tym
Wspolczuje sytuacji, ale niestety tak to jest z zazdrosnymi babami. Moja Mama po rozwodzie nie zmienila nazwiska i 'Ance' rowniez nie pasowal fakt, ze sa dwie baby o tym samym nazwisku. Ale nie wtracala sie az tak. Niech ona sie zastanowi i nie robi pogrozek bo mozecie sie serio spotkac w sadzie ale z innego powodu.Nie wiem o co się martwi i wogole jej nie rozumiem .
Nie no ja powiedziałam ze nazwisko zmienię jak ja będę mieć ku temu powody. To straszyli mnie sądem [emoji23] później ze. Pracy mnie będą nachodzić żebym dowód pokazała . A teraz on ma jazdy . NajgorsE ze moja Julka jest tam u niego dwa tygodnie w miesiącu a z tego co on mi opowiadał to ona nie patrzy na to czy jest Julka tyko robi awanturę .