takajedna_87
Fanka BB :)
U mnie sie akurat sprawdza, to co zakazane wywoluje w wiekszosci wymioty [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podobnie. Malo pije wody... Musze to nadrobicJa wiem ze muszę się pilnować z woda i zacząć ćwiczyć . Chociaż troszkę się poruszać
Kochana nie wprowadzaj w błąd ospa jest ryzykowna tylko w przypadku kiedy jej nie przechodziła. I to nie dla ciężarnej a dla samej fasolki
Jeżeli kobieta w przeszłości była zarażona ospa to tak naprawdę nie ma żadnego zagrożenia
Potwierdzam! Za dziecka przeszlam ospe a i tak po 20 latach zlapalam polpascca. Nie ma reguly ze jak raz mialam to juz miec nie bede...Nie chciałam nikogo w błąd wprowadzać koleżanka nie zaznaczyła że przechodziła ...
A osoba która przeszła ospę może mimo wszystko jeśli wirus przeszła lekko złapać półpaśca. A napisałam że jest niebezpieczna dla ciężarnej w tym sensie że właśnie o fasolkę chodzi.
Nie chciałam nikogo w błąd wprowadzać koleżanka nie zaznaczyła że przechodziła ...
A osoba która przeszła ospę może mimo wszystko jeśli wirus przeszła lekko złapać półpaśca. A napisałam że jest niebezpieczna dla ciężarnej w tym sensie że właśnie o fasolkę chodzi.