reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Tak to wiem ale wirus ospy jest niebezpieczny dla fasolki - bo fasolka może w łonie matki złapać ospę i to już jest bardzo niebezpieczne :)

Półpasiec ponoć boli bardziej niż taka ospa to prawda Montek ?
Ja sama sobie wygooglowalam chorobe. Myslalam ze to potowki a potem lekarz stwierdzil ze polpasiec. Owszem wysypka swedzi i piecze niemillsiernie ale rowniez boli bo to choroba nerwow a nie skory...

reklama
dzień dobry
Mój M miał na początku roku polpasca na plecach. mówił że boli swędzi i piecze jednocześnie więc meczarnia.

przeczytałam tą tabelkę czego trzeba unikać. No nie powiem, uśmiałam się trochę ;) Do kawy wciągam pączka 😂 na przegryzke biały chleb że smalcem i skwarkami, hektolitry czarnej herbaty. Od czasu do czasu paczka albo i dwie czipsow 😍 przykłady można mnożyć 😂 i dowolnie miksować

przeczytałam tą tabelkę czego trzeba unikać. No nie powiem, uśmiałam się trochę ;) Do kawy wciągam pączka [emoji23] na przegryzke biały chleb że smalcem i skwarkami, hektolitry czarnej herbaty. Od czasu do czasu paczka albo i dwie czipsow [emoji7] przykłady można mnożyć [emoji23] i dowolnie miksować
Ja rowniez sie usmialam. Codziennie rano pije kawe, zdarza sie i czarna herbata, nie unikam sokow owocowych, na chipsy nie mam ochoty ale jak mam na cos ochote to jem. Jedynie staram sie nie jesc za dwoje...

Cześć dziewczyny
Tym razem Ja mam dola bo od wczoraj mam brązowe plamienia i wczoraj kulo mnie w lewym boku. Dzis jest ok ale plamienia dalej są. Martwie sie bardzo :( biore duphaston 2 x1 bo na początku były plamienia a potem przeszły. Lekarz kazał brac do mojego św. Spokoju. Z racji tego ze w tam tym roku poronilam. Jutro mam 1 prenetalne i tam dowiem sie co i jak. Chyba ze pojawi sie krew to jade do szpitala. Masakra jakaś :(

reklama
Cześć dziewczyny
Tym razem Ja mam dola bo od wczoraj mam brązowe plamienia i wczoraj kulo mnie w lewym boku. Dzis jest ok ale plamienia dalej są. Martwie sie bardzo :( biore duphaston 2 x1 bo na początku były plamienia a potem przeszły. Lekarz kazał brac do mojego św. Spokoju. Z racji tego ze w tam tym roku poronilam. Jutro mam 1 prenetalne i tam dowiem sie co i jak. Chyba ze pojawi sie krew to jade do szpitala. Masakra jakaś :(
Trzymaj sie Kochana!! Bedzie dobrze. Nie ma innej opcji!! Nie panikuj, nie stresuj sie,bo to niezdrowe dla Ciebie i maluszka. Sprobuj sie uspokoic

Do góry