reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Przy Zosi miałam używany wózek bo szkoda mi było kasy, ale trafił mi się mamas&papas Solą za 800 zł a tylko 6 miesięcy używany. Fotelik kupiłam nowy i był to kiddy pro evolution 2 i byłam mega zadowolona

Ogólnie ja nie jestem za tym żeby kupować wózki 3w1 te foteliki w tych zestawach są tragiczne.

Fotelik już mam wypatrzony , ale tylko jak będzie dziewczynka. A wózek to bez żadnego gadania greentom [emoji173]️ lekki, zwinny elegancki Zobacz załącznik 1054396Zobacz załącznik 1054397
Ten fotelik jest mega ciężki, a rozkładać go można tylko gdy jest na stelażu od wózka, a tak zazwyczaj chwilę się ma dziecko, więc wg mnie bez sensu tyle kasy dawać i potem go dźwigać. Ja miałam zwykłego cybexa i i tak był mega ciężki

Ogólnie ja nie jestem za tym żeby kupować wózki 3w1 te foteliki w tych zestawach są tragiczne.

Fotelik już mam wypatrzony , ale tylko jak będzie dziewczynka. A wózek to bez żadnego gadania greentom [emoji173]️ lekki, zwinny elegancki Zobacz załącznik 1054396Zobacz załącznik 1054397
Wozek super [emoji3531] fotelik też [emoji3531] ja się zakochałam w mima xari ale cena zabija (przynajmniej mnie)

Ten fotelik jest mega ciężki, a rozkładać go można tylko gdy jest na stelażu od wózka, a tak zazwyczaj chwilę się ma dziecko, więc wg mnie bez sensu tyle kasy dawać i potem go dźwigać. Ja miałam zwykłego cybexa i i tak był mega ciężki

To tak jak kiddy tez ciężki. A ja tam nie mam zamiaru go dźwigać Bóg wie gdzie 🤣 a co innego polecasz?

A co z budką? wygląda spoko. Ja mam jeszcze po córce 🙈
zasadniczo nie zamierzam. kupować nic ponad to co muszę. a jako że ubranka oddałam koleżankom to napisze u siebie na tablicy ogłoszenie że przyjmę ubranka. Jeśli wózek okaże się kiepski już to na bank wybiorę coś w komisie dziecięcym gdzie wózków w dobrych cenach, markowych i po 1 dziecku jest od zajebania. I za pół ceny można wychaczyc maxicosi bez śladów użytkowania.

Lima świetnie wam wyszło.

A co z budką? wygląda spoko. Ja mam jeszcze po córce [emoji85]
zasadniczo nie zamierzam. kupować nic ponad to co muszę. a jako że ubranka oddałam koleżankom to napisze u siebie na tablicy ogłoszenie że przyjmę ubranka. Jeśli wózek okaże się kiepski już to na bank wybiorę coś w komisie dziecięcym gdzie wózków w dobrych cenach, markowych i po 1 dziecku jest od zajebania. I za pół ceny można wychaczyc maxicosi bez śladów użytkowania.

Lima świetnie wam wyszło.

Taka licha się wydaje na sto, wiatr zawieje i budki nie ma. Ciekawe jak się ja prowadzi .

Ja Greentoma tez wychacze używkę , w nim jest fajne to ze później wystarczy tylko tapicerkę dokupić i jest spacerówka.

Ubranka już wiem ze będę okupywać lumpa u siebie pod blokiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jestem taka ze co można używanego to kupię używanego , co nowe to nowe.

reklama
Do góry