reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja dziś spędzałam popołudnie kreatywnie [emoji23] młody ma przynieść do szkoły na kiermasz własnoręcznie robione ozdoby świąteczne. A że talentu w nas za grosz wyszło nam coś takiego: [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
IMG_20191207_194509.jpeg
IMG_20191207_175446.jpeg

Dziewczyny a jak tak ostatnio już popłynęliśmy z porodami itd to powiedzcie mi zastanawiałyście się już może nad wózkiem [emoji23]? Macie jakieś typy? 2w1, 3w1? A może jeszcze jakoś inaczej? Podoba się Wam coś szczególnie?

reklama
Dziewczyny a jak tak ostatnio już popłynęliśmy z porodami itd to powiedzcie mi zastanawiałyście się już może nad wózkiem [emoji23]? Macie jakieś typy? 2w1, 3w1? A może jeszcze jakoś inaczej? Podoba się Wam coś szczególnie?

Ogólnie ja nie jestem za tym żeby kupować wózki 3w1 te foteliki w tych zestawach są tragiczne.

Fotelik już mam wypatrzony , ale tylko jak będzie dziewczynka. A wózek to bez żadnego gadania greentom [emoji173]️ lekki, zwinny elegancki
IMG_6143.JPG
IMG_6153.JPG

Do góry