reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja cały dzień siedzę i usypiam... czuje się jakbym miała tak ciężka głowę ze nie mam siły jej utrzymać 😂 ale na szczęście nic nie boli

Też zaliczyłam popołudniową drzemkę a mąż w tym czasie zrobił zakupy. W poniedziałek wizyta, zrobiłam sobie dzisiaj domowe spa [emoji23] Mam obawy czy wszystko będzie w porządku, przeczytałam na jednym wątku tutaj, że dziewczyna była na wizycie i się dowiedziała, że serduszko od 2 tygodni już nie bije [emoji24]

Ania współczuje. Ja dziś bez mdłości ale nie mam jednak siły żeby porobić to co sobie zaplanowałam.
Wyszedl Mi mega pyszny obiad. Polędwiczki z pieczarkami w sosie musztardowym. Przepis z kwestii smaku, polecam.

Paulina żyjesz? Brałaś paracetamol? Może kurczę idź na spacer albo przewietrz porządnie chałupę. To już któryś dzień Cię boli tak?

Zdycham dalej. Wstałam nie dawno. Leżę z zimnym okładem. Nie mam siły sienruszyc. Chałupy sie wietrzy co pół godziny

Dzień dobry :)
U mnie noc minęła spokojnie, ale bardzo pobolewal mnie dziś sprawy jajnik, wzięłam nospe i pomoglo, oby to nic takiego...
U mnie dziś obiad : tortille z kurczakiem, potem małe zakupy w galerii- kupiłam kurtkę w Carry 50% przeceniona, taka oversize- brzuszek powinien się zmieścić później bez problemu.
A obecnie u mnie produkcja pierników- syn dzielnie pomagał, wycinal i walkowal, zostało nam tylko ozdabianie.
Miłego wieczoru dla Was kochane :)
Ps. W załączniku nasze wypocinki;)

Załączniki

• 20191207_175621.jpg
    20191207_175621.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 77
Dzień dobry :)
U mnie noc minęła spokojnie, ale bardzo pobolewal mnie dziś sprawy jajnik, wzięłam nospe i pomoglo, oby to nic takiego...
U mnie dziś obiad : tortille z kurczakiem, potem małe zakupy w galerii- kupiłam kurtkę w Carry 50% przeceniona, taka oversize- brzuszek powinien się zmieścić później bez problemu.
A obecnie u mnie produkcja pierników- syn dzielnie pomagał, wycinal i walkowal, zostało nam tylko ozdabianie.
Miłego wieczoru dla Was kochane :)
Ps. W załączniku nasze wypocinki;)

Oooooo mniam zjadłabym

reklama
Do góry