reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Może za 3 razem mi się uda.
Cieszę się że mogłam Was poznać i spędzać z Wami moje nudne popołudnia.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
Poplakalam się....trzymaj się kochana mocno❤

reklama
Niestety może to nie na miejscu, ale statystyki mówią same za siebie. Pierwsze 10-12 tygodni jest kluczowe i wszystko się może zdarzyć [emoji17]

Wizytę mam w poniedziałek i po tych złych wieściach zaczyna mi się faza na zamartwianie. Mnie dolegliwości ciążowe prawie ustały - nie mdli, nie jestem senna, piersi mniej bolą ... Jedynie co, to częściej podbrzusze pobolewa. I Zaczynam się martwić czy to dobrze [emoji17]

Nigdy nie zrozumiem jak to jest, że kobiety, które w ogóle o siebie nie dbają zachodzą w ciąże migiem i nic się nie dzieje, a Ci, którzy wszystko by dali - dziecka nie mogą mieć [emoji24]

Dzisiaj rozmawiałam o tym z moim A . Ze ta cal patologia mnóstwo niechcianych ciąży. A kobieta chce stara się dba kocha i takie tragedie

Moje złote kobity.
Już po wszystkim. Jajo puste, nie urosło nic od ostatniej wizyty. Skierowano do szpitala.
Może za 3 razem mi się uda.
Cieszę się że mogłam Was poznać i spędzać z Wami moje nudne popołudnia.
Jesteście super. Będę się modlić za Wasze dzieciaczki te które już macie żeby były zdrowe i te które macie w brzusiach żeby rosły zdrowo.
Tak mi przykro ..... ściskam mocno

Ja od stycznia idę na badania genetyczne, o do endokrynologa, zacznę jeszcze raz.
Jak mnie cieszy fakt że mój facet jest taki dzielny, że już drugi raz nie wyszło i dalej jest tak dobrze między nami.

reklama
Do góry