Paulina.zen
Fanka BB :)
@Gusia2106 czekamy wszystkie do 16 [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez to slyszalam, niemniej ja bede miec CC bowiem mialam usuwanego miesniaka i przepukline a to juz 2 operacje i moj prowadzacg gin nie chce ryzykowac... Martwi mnie jedynie fakt z pokarmem... Czytalam gdzies ze dopiero przy 6dobie on sie pojawia przy CC.A nie wiem czy widzialyscie ale zmieniają się przepisy odnośnie kwalifikacji do cc. Teraz to lekarz przyjmujący do szpitala ma decydować o sposobie porodu. Bo jest za dużo cesarek i chcą ograniczyć takie wyproszone zaświadczenia od lekarzy itd. Zbada w momencie przyjmowania i dopiero ma być decyzja czy cc czy próba sn
To tez zależy od przypadku z tym pokarmem ja urodziłam bardzo przedwcześnie i niestety pojawił się już tego samego dnia. A jak gadałam z dziewczynami w poprzednim szpitalu jak leżałam na patologii to mówiły ze maksymalnie dobę po im się pojawił wiec nie martw się bo nie ma na to żadnej regułyWitajcie dziewczyny. Czytajac Wasze wczorajsze wspomnienia az sie boje mojego pierwszego porodu...
Mam tyle pytan i niejasnosci, ale poczekam do stycznia by zadac je lekarzowi.
Zycze spokojnego i slonecznego dnia [emoji846]Tez to slyszalam, niemniej ja bede miec CC bowiem mialam usuwanego miesniaka i przepukline a to juz 2 operacje i moj prowadzacg gin nie chce ryzykowac... Martwi mnie jedynie fakt z pokarmem... Czytalam gdzies ze dopiero przy 6dobie on sie pojawia przy CC.
Trzymam mocno kciuki za Was :*Dzień dobry Kobitki
Jadę do pracy czytam wasze opowieści i aż mi się ryczeć chce...Biedne ale dzielne jesteście, jedna grupka a tyle smutnych opowieści...
Ciężka sprawa z tymi porodami.
Gratuluje Wam tyle siły !
U mnie dziś wyciszenie 100%. O 16 wszystko juz będzie jasne.
Miłego dnia kochane !