reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Gusia niezły patent :)

Ja tez muszę w końcu wybrać się na badania, zwłaszcza że w poniedziałek za tydzień mam kolejną wizytę.
Dziś mamy rodzinną, świąteczną sesje zdjęciową i powiem Wam, że tak mi się nie chce jechać :( nie przygotowałam odpowiednich kolorystycznie strojów, normalnie nie miałam siły jechać do galerii szukać takich samych sweterków itd.

Ja dziś pracuje z domu. Powinnam zrobić zakupy bo światło w lodowce... ale taka zimnica i szarówka na dworze, że przeżyje na mrożonkach :)

reklama
Gusia niezły patent :)

Ja tez muszę w końcu wybrać się na badania, zwłaszcza że w poniedziałek za tydzień mam kolejną wizytę.
Dziś mamy rodzinną, świąteczną sesje zdjęciową i powiem Wam, że tak mi się nie chce jechać :( nie przygotowałam odpowiednich kolorystycznie strojów, normalnie nie miałam siły jechać do galerii szukać takich samych sweterków itd.

Ja dziś pracuje z domu. Powinnam zrobić zakupy bo światło w lodowce... ale taka zimnica i szarówka na dworze, że przeżyje na mrożonkach :)
Sprawdź w Sinsay :) wiem ze są ładne świąteczne

Ale tutaj dzisiaj cichutko
emoji854.png
mnie dziś głowa boli...

Dzień dobry Kobitki :)

Wyszykowana do pracy już, pije kawke..
W tym tygodniu mamy audyty więc będzie latanie pewnie, będę się starać latać jak najmniej.
Humor lepszy, plamien nie ma. Dam sobie jeszcze zaraz 100mg progesteronu.
Nie licząc dziś 3 dni do wizyty.
Marysiuu rośnij ! 😍
Miłego dzionka kochane !
P.s życzę jak najmniej chorób u Waszych dzieciaczków 😍 Bardzo dużo zdrówka 😘
Super wiadomość 😉, a u mnie niestety pojawiły się plamienia 😭.

Dziewczyny tracę nadzieje 😢, siedzę i rycze 😭, akcji serduszka nie było a tu dzisiaj doszło plamienie. 7 t się zaczął dzisiaj a w czwartek wizyta 😔, doktorowa mówiła ze jak będą plamienia to szpital ale jak na razie tylko lekki róż na papierze, boje się strasznie.

Dziewczyny tracę nadzieje 😢, siedzę i rycze 😭, akcji serduszka nie było a tu dzisiaj doszło plamienie. 7 t się zaczął dzisiaj a w czwartek wizyta 😔, doktorowa mówiła ze jak będą plamienia to szpital ale jak na razie tylko lekki róż na papierze, boje się strasznie.
Czemu nie jedziesz na szpital ????

Kochana do szpitala bym Ci radziła się zgłosić.

Paulina sęk w tym, że mi się nie chce jechać :( mam plan na białe koszule a później mamy na zmianę takie karmelowe bluzki a mąż może granatowa koszule. Córka ma jeszcze kremowa sukienkę. Ja ogólnie nienawidzę mieć robionych zdjęć, mimo że częściowo moja praca jest z tym związana. Jeszcze teraz czuje się nieatrakcyjna. Brzuch wzdety, pryszcze na czole, matowe włosy i odrost miesięczny na paznokciach. Dramat.

reklama
Mi lekarka mówiła, że do szpitala jedzie się z obfitym krwawieniem i/lub silnym bólem podbrzusza. Juka a nie możesz przyspieszyć wizyty? Lub iść gdzieś prywatnie dzisiaj? Nie wiem skąd jesteś ale np u mnie po odpaleniu znanego lekarza mam kilku z terminem na dziś.

Do góry