Paulina.zen
Fanka BB :)
14 dni roboczych :/Jak długo musisz czekać? Ja miałam tego samego dnia wieczorem. Dziś robiłam awidność- w jednym labo wynik za 4 dni robocze w innym najpóźniej jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dni roboczych :/Jak długo musisz czekać? Ja miałam tego samego dnia wieczorem. Dziś robiłam awidność- w jednym labo wynik za 4 dni robocze w innym najpóźniej jutro
Tak ,ze tp już 7 jak masz jakiś tydzień skończony to liczy się jako kolejnyEj a jak wy liczycie tygodnie?
Tzn jak macie np 6+5 mówienie że to już 7 czy 6??
Ja mówię że to 7.
No to u ciebie że leci 7 tydzień. A u mnie będzie 10tc+5 czyli 11 tcEj a jak wy liczycie tygodnie?
Tzn jak macie np 6+5 mówienie że to już 7 czy 6??
Ja mówię że to 7.
Chyba idziemy bardzo podobnie u mnie termin na 4.07 mi czas się wlecze....A u mnie wizyta w przyszłym tygodniu i to JUŻ BĘDZIE 11 Tc
Ale czas leci
Czyli juz l4 ?Witajcie! Ja wlasnie siedze w pokoju nauczycielskim-jestem po rozmowie z dyrektorka (nawet zle nie bylo). Czekam na moja zmienniczke aby oddac jej ksiazki i materialy i lece na zakupy-leginsy musze zakupic!!