Będę miała chyba jedną kartę (z medicover), bo dzięki niej mam pakiet badań bez skierowania od lekarza tzw. na życzenie - bezpłatnych. Mój lekarz poza medicover tez będzie wpisywał się w tę samą kartę. Tak miałam we wcześniejszej ciąży i nikt nie miał z tym problemu.Kochana, przepraszam że się wpraszam, będziesz miała dwie karty ciąży? Mam dokładnie taki sam temat, w medicoverze mam opiekę medyczną i bardzo mnie cieszy fakt bezpłatnych badań, ale nie chcę mieć tutaj jedynego lekarza
reklama
Madzialena07
Fanka BB :)
Ja właśnie wróciłam z wizyty dzidzia rośnie idealnie, serduszko słyszałam, aż łezka poleciałaJa nie mam jeszcze typow imion, juz z synkiem mialam problem bo nic mi sie nie podobalo, a co dopiero teraz
Jeju ale sie stresuje, dzis wizyta o 19... Ktora ze mna wizytuje?
A właśnie są dwie szkoły. Ja jak mam 7+0 - 7+6 to mówię, że tydzień „siódmy” lub „siedem plus”, bo zwróciłam uwagę, ze raczej lekarze tak mówią (przynajmniej Ci, u których byłam).Tak ,ze tp już 7 jak masz jakiś tydzień skończony to liczy się jako kolejny
Ja też dostałam termin z ostatniej @ na 4.07 ale raczej będzie później bo z Usg mam drugi na 19.07 ma tez ktoś jak ja ??Chyba idziemy bardzo podobnie u mnie termin na 4.07 mi czas się wlecze....
Natalia198777
Mi właśnie tak wychodzi z usg a z @ 9.07Ja też dostałam termin z ostatniej @ na 4.07 ale raczej będzie później bo z Usg mam drugi na 19.07 ma tez ktoś jak ja ??
Natalia198777
Ta moja lekarka liczy" do przodu" widocznie są różnie określeniaA właśnie są dwie szkoły. Ja jak mam 7+0 - 7+6 to mówię, że tydzień „siódmy” lub „siedem plus”, bo zwróciłam uwagę, ze raczej lekarze tak mówią (przynajmniej Ci, u których byłam).
montek.87
L4 bylo od pobytu w szpitalu. Teraz dalej leci kolejne [emoji846] dyrekcja spoko, bez problemu przyjela fakt. Niestety umowa nie bedzie przedluzona bo to na zastepstwo. No coz... Bywa i tak. 7 tc czas zaczacCzyli juz l4 ?
Natalia198777
Super. Ja też bym chciała byc juz na l4 ... u mojej lekarki będę w 13 t może juz mi da zwolnienie. Tez umowa kończy mi się w lutym już mi nie zależy na jej przedłużeniu. Wolę być już bezpiecznie w domu i odliczać ....tym bardziej, że nie czuję się najlepiejL4 bylo od pobytu w szpitalu. Teraz dalej leci kolejne [emoji846] dyrekcja spoko, bez problemu przyjela fakt. Niestety umowa nie bedzie przedluzona bo to na zastepstwo. No coz... Bywa i tak. 7 tc czas zaczac
takajedna_87
Ja też wizyta za tydzień w środę i będę 9+3 [emoji7]
A u mnie wizyta w przyszłym tygodniu i to JUŻ BĘDZIE 11 Tc [emoji50]
Ale czas leci
reklama
Sylwuszka1989
Cudownie. Oby więcej takich dobrych informacjiJa właśnie wróciłam z wizyty dzidzia rośnie idealnie, serduszko słyszałam, aż łezka poleciała ❤❤❤