reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Kochana, przepraszam że się wpraszam, będziesz miała dwie karty ciąży? Mam dokładnie taki sam temat, w medicoverze mam opiekę medyczną i bardzo mnie cieszy fakt bezpłatnych badań, ale nie chcę mieć tutaj jedynego lekarza 🤔
Będę miała chyba jedną kartę (z medicover), bo dzięki niej mam pakiet badań bez skierowania od lekarza tzw. na życzenie - bezpłatnych. Mój lekarz poza medicover tez będzie wpisywał się w tę samą kartę. Tak miałam we wcześniejszej ciąży i nikt nie miał z tym problemu.

reklama
L4 bylo od pobytu w szpitalu. Teraz dalej leci kolejne [emoji846] dyrekcja spoko, bez problemu przyjela fakt. Niestety umowa nie bedzie przedluzona bo to na zastepstwo. No coz... Bywa i tak. 7 tc czas zaczac
Super. Ja też bym chciała byc juz na l4 ... u mojej lekarki będę w 13 t może juz mi da zwolnienie. Tez umowa kończy mi się w lutym już mi nie zależy na jej przedłużeniu. Wolę być już bezpiecznie w domu i odliczać ....tym bardziej, że nie czuję się najlepiej

reklama
Do góry