reklama
Ja dziś. O 19:20 i pewnie jeszcze trochę się przesunie. Moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok.Ja nie mam jeszcze typow imion, juz z synkiem mialam problem bo nic mi sie nie podobalo, a co dopiero teraz
Jeju ale sie stresuje, dzis wizyta o 19... Ktora ze mna wizytuje?
Aniaania25
Fanka BB :)
Ja pierwszą wizytę mam dopiero 11.12 będzie to już chyba początek 9tc. I narzie jest luz ale pewnie im bliżej wizyty tym będzie większy stres.
Mam nawet myśl czy nie skoczyć gdzieś na wizytę prywatną. Ale średnio mam do kogo.
Mam nawet myśl czy nie skoczyć gdzieś na wizytę prywatną. Ale średnio mam do kogo.
Paulina.zen
Dobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałam ale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła
Lola94
Dobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałam ale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła
A ile sie u Ciebie czeka na toksoplazmoze? Bo ja robilam w sobote rano i po poludniu mialam wynik
Lola94
Ja dziś. O 19:20 i pewnie jeszcze trochę się przesunie. Moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
To tez moja pierwsza wizyta. Trzymam za Ciebie kciuki U mnie tez moze sie cos przesunac wiec pewnie bedziemy badane w tym samym czasie a idziesz prywatnie czy na nfz?
Jak długo musisz czekać? Ja miałam tego samego dnia wieczorem. Dziś robiłam awidność- w jednym labo wynik za 4 dni robocze w innym najpóźniej jutroDobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałam [emoji23][emoji23] ale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła [emoji2371]
Prywatnie. Ale i tak na tę wizytę zapisywałam się już 3 tyg temu, bo są takie kolejki. Będę tez dodatkowo chodzić do medicover, bo mam tam pakiet i badania przynajmniej będę miała tam bezpłatnie.To tez moja pierwsza wizyta. Trzymam za Ciebie kciuki U mnie tez moze sie cos przesunac wiec pewnie bedziemy badane w tym samym czasie a idziesz prywatnie czy na nfz?
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kochana, przepraszam że się wpraszam, będziesz miała dwie karty ciąży? Mam dokładnie taki sam temat, w medicoverze mam opiekę medyczną i bardzo mnie cieszy fakt bezpłatnych badań, ale nie chcę mieć tutaj jedynego lekarzaPrywatnie. Ale i tak na tę wizytę zapisywałam się już 3 tyg temu, bo są takie kolejki. Będę tez dodatkowo chodzić do medicover, bo mam tam pakiet i badania przynajmniej będę miała tam bezpłatnie.
reklama
Karusia18192
Hej Dziewczyny. Ja już po pysznym śniadaniu. Zawiozłam Córkę do przedszkola i zrobiłam zakupy. Niestety zakupy to męczarnia, mdłości w sklepie są straszne. W piątek mam wizytę u mojego gina, to będzie polowa 9 tygodnia. Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki