reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja pierwszą wizytę mam dopiero 11.12 będzie to już chyba początek 9tc. I narzie jest luz ale pewnie im bliżej wizyty tym będzie większy stres.
Mam nawet myśl czy nie skoczyć gdzieś na wizytę prywatną. Ale średnio mam do kogo.

Dobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałam 😂😂 ale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła 🤷🏻‍♂️

Ja dziś. O 19:20 i pewnie jeszcze trochę się przesunie. Moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok.

To tez moja pierwsza wizyta. Trzymam za Ciebie kciuki :) U mnie tez moze sie cos przesunac wiec pewnie bedziemy badane w tym samym czasie :p a idziesz prywatnie czy na nfz?

Dobra ja już po badaniach . Matka moja to ma fach w ręku. Prawie nie zemdlałam [emoji23][emoji23] ale gdybym wiedziała ze tak długo czeka się na wynik na toksoplazmozę to dawno bym zrobiła [emoji2371]
Jak długo musisz czekać? Ja miałam tego samego dnia wieczorem. Dziś robiłam awidność- w jednym labo wynik za 4 dni robocze w innym najpóźniej jutro

To tez moja pierwsza wizyta. Trzymam za Ciebie kciuki :) U mnie tez moze sie cos przesunac wiec pewnie bedziemy badane w tym samym czasie :p a idziesz prywatnie czy na nfz?
Prywatnie. Ale i tak na tę wizytę zapisywałam się już 3 tyg temu, bo są takie kolejki. Będę tez dodatkowo chodzić do medicover, bo mam tam pakiet i badania przynajmniej będę miała tam bezpłatnie.

Prywatnie. Ale i tak na tę wizytę zapisywałam się już 3 tyg temu, bo są takie kolejki. Będę tez dodatkowo chodzić do medicover, bo mam tam pakiet i badania przynajmniej będę miała tam bezpłatnie.
Kochana, przepraszam że się wpraszam, będziesz miała dwie karty ciąży? Mam dokładnie taki sam temat, w medicoverze mam opiekę medyczną i bardzo mnie cieszy fakt bezpłatnych badań, ale nie chcę mieć tutaj jedynego lekarza 🤔

reklama
Hej Dziewczyny. Ja już po pysznym śniadaniu. Zawiozłam Córkę do przedszkola i zrobiłam zakupy. Niestety zakupy to męczarnia, mdłości w sklepie są straszne. W piątek mam wizytę u mojego gina, to będzie polowa 9 tygodnia. Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki :)

Do góry