reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Na spokojnie .... wiem, że łatwo mówić byłam kiedyś w podobnej sytuacji także wiem jak się martwisz, znam dużo przypadków gdy serduszko pojawiło się późno a wszystko się dobrze skończyło.ciągnięcia w podbrzuszu to może być całkiem normalny objaw . 3 wdechy i ze spokojem do wizyt.trzymam kciuki
Dzięki dziewczy 😔 dobrze, ze Was mam bo niestety nikt nie wie o tej ciąży i na razie nie mam się komu wygadać. To jest nieplanowana ciąża z zabezpieczenie, ale jak się dowiedziałam ze serduszko nie tyka mega się przestraszyłam 😭 i boje się nadal. Wiem , ze los zrobi swoje ja nie mam na to wpływu ale to czekanie jest najgorsze.

reklama
Trzymam kciuki dziewczyny. Oby w czwartek wszystko bylo ok. U mnie dalej kaszana, wczoraj w nocy znow zywa krew jak przy okresie, rano samo plamienie... mam w cholere dosyc :( nie zniose tego psychicznie. Jakkolwiek to brzmi, wole zeby poszlo w jedna czy druga strone a nie taki rollercoaster caly czas. Idzie osiwiec.
Ka mam to samo, niech będzie albo dobrze albo źle a nie raz tak a raz tak...

Hej, jak przekazałyście informację o ciąży rodzicom czy teściom? Po prostu czy w formie jakiegoś prezenciku? Ja swoim powiem na święta więc szukam ciekawego pomysłu :)
Z racji tego ze to już moja czwarta ciąża, jeśli przetrwam i wszystko będzie ok to pod choinkę teście dostaną zdjęcie USG 😂 zapakowane jako prezencik 😅, reakcja będzie niemiłosierna. Oczywiście jeśli wszystko będzie ok, bo jak na razie zapowiada się niedobrze 😔

Mi się nawet nie chce nic robić, nie dość ze mi niedobrze to wszystkie objawy ciąży są a ja siedzę jak na igłach bo boje się ze w każdej chwili pójdzie mi dołem.
U mnie dziś przeszły mdłości i pojawiły się palmienia....Ehh
Natura nieźle daje popalić mojej głowie...

Ostatnio narobiliście mi smaka 😂

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry