Paulina.zen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My właśnie wróciliśmy ze spaceru z psami.
Zaliczyliśmy jakieś 4km .
W tej ciąży zamierzam być dużo bardziej aktywna.
Współczuję wam tych wszystkich stresów, plamien itp. ale pozytywne myślenie jest najważniejsze . Wszytsko będzie dobrze.
Co to za smakolyk? Cos mysle by wykminic na dniachKomu do kawki ???
Siostra mi przed przywiozła i jest takie pyszka [emoji1786][emoji1786]
Ja ogólnie od stycznia dużo cwiczylam w domu i wypracowałam fajna sylwetkę i wagę i tak naprawdę zostało mi dwa trzy miesiące jeszcze takiej "diety" aby już utrzymać wagę. Bo od miesiąca już nie chudłam i chciałam przejść na ostatni etap . No ale ciąża to nie powód aby teraz siedzieć i wszytsko wciągać chociaż nie powiem , zjadlam już coś czego nie jadłam ooooo długoJa szukam jakiś zajęć dla kobiet w ciąży. Kiedy były w klubie w którym pracowałam ale się zamknął . A nie powiem chodziłabym
Co to za cudo??Komu do kawki ???
Siostra mi przed przywiozła i jest takie pyszka
Szczerze to nie wiem Ale ciasto z serem i wiórkami z ciastem czekoladowym . Mogę wziasc przepis od siostryWitam kolezanki. My u Tesciow na obiedzie [emoji846] Co to za smakolyk? Cos mysle by wykminic na dniach
Ja ogólnie od stycznia dużo cwiczylam w domu i wypracowałam fajna sylwetkę i wagę i tak naprawdę zostało mi dwa trzy miesiące jeszcze takiej "diety" aby już utrzymać wagę. Bo od miesiąca już nie chudłam i chciałam przejść na ostatni etap . No ale ciąża to nie powód aby teraz siedzieć i wszytsko wciągać chociaż nie powiem , zjadlam już coś czego nie jadłam ooooo długo
Już biorę od siostryCo to za cudo??
Przepis proszę