reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Komu do kawki ???
Siostra mi przed przywiozła i jest takie pyszka 🤤🤤

Załączniki

• 7D3D41B7-B8E3-47A5-88A5-C390532867E7.jpeg
    7D3D41B7-B8E3-47A5-88A5-C390532867E7.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 78
reklama
My właśnie wróciliśmy ze spaceru z psami.
Zaliczyliśmy jakieś 4km .
W tej ciąży zamierzam być dużo bardziej aktywna.

Współczuję wam tych wszystkich stresów, plamien itp. ale pozytywne myślenie jest najważniejsze . Wszytsko będzie dobrze.

Ja szukam jakiś zajęć dla kobiet w ciąży. Kiedy były w klubie w którym pracowałam ale się zamknął . A nie powiem chodziłabym :)

Ja szukam jakiś zajęć dla kobiet w ciąży. Kiedy były w klubie w którym pracowałam ale się zamknął . A nie powiem chodziłabym :)
Ja ogólnie od stycznia dużo cwiczylam w domu i wypracowałam fajna sylwetkę i wagę i tak naprawdę zostało mi dwa trzy miesiące jeszcze takiej "diety" aby już utrzymać wagę. Bo od miesiąca już nie chudłam i chciałam przejść na ostatni etap . No ale ciąża to nie powód aby teraz siedzieć i wszytsko wciągać 😂 chociaż nie powiem , zjadlam już coś czego nie jadłam ooooo długo 😂😂😂

Ja ogólnie od stycznia dużo cwiczylam w domu i wypracowałam fajna sylwetkę i wagę i tak naprawdę zostało mi dwa trzy miesiące jeszcze takiej "diety" aby już utrzymać wagę. Bo od miesiąca już nie chudłam i chciałam przejść na ostatni etap . No ale ciąża to nie powód aby teraz siedzieć i wszytsko wciągać 😂 chociaż nie powiem , zjadlam już coś czego nie jadłam ooooo długo 😂😂😂

Ja się bardzo zaniedbałam w takim sensie ze nie jadłam, jadłam w biegu . Nic tylko kawa i fajki. I jeden posiłek w ciągu dnia. W pracy ciagle w biegu i stresie.
Dlatego teraz powrócić chce do ćwiczeń

Ja nigdy nie poradziłam sobie z regularnymi ćwiczeniami. I nawet nie będę się czarować, że w ciąży się to zmieni 🙃
Praca biurowa, siedzący tryb życia, nic dziwnego, że kondycja jest słaba. Ale jeśli mimo wszystko będę sobie radzić z codziennymi obowiązkami do końca ciąży to będzie to dla mnie duży sukces.

U mnie po roboczym poranku w kuchni pora na relaks i małe domowe spa. A wieczorem przyjęcie imieninowe Taty. Samopoczucie całkiem niezłe. Oby tak dalej.

Paulina - narobiłaś mi smaka na puszysty sernik... Ale nie wiem czy gdzieś dziś dopadnę taki, jaki by mnie interesował 😊

reklama
Kazumi ja też się nie czaruje że nagle. cudownie w ciąży zacznę ćwiczyć skoro normalnie mi się nie chciało.
Wyjdę z psem na spacer, po córkę, po zakupy i styknie. I tak padam z. bolacym kregoslupem

Do góry