reklama
Suri373
Fanka BB :)
Ja miałam teraz. pierwsze jeszcze dopochwowe, gin wyszedł zawołał męża, mnie kocem przykryl i normalnie mąż był przy I usg. No ale. to zależy i od wstydliwosci kobiety i męża. Ja już po jednym porodzie to mi nie robi różnicyTakie pytanie mam, przy pierwszej ciąży były mąż nigdy ze mną do lekarza nie chodził, aktualny mógłby i chciałby być za każdym razem... wiecie kiedy pierwszy raz może wejść ze mną do gabinetu? Czy w 12 tyg skończonym zrobi mi usg przez brzuch?
Suri373
i Takajedna pakiety dla firm są negocjowane dla każdej firmy indywidualnie, i w zależności od wysokości składki łącznej pracownik pracodawca. Więc każdy w standardzie ma co innego.Mi nie potrącają nic. Pracodawca ki za to placi. Wszystko co masz w pakiecie to możesz z tego korzystać . Może strona szwankuje ?
U mnie dwa tyg temu był tylko pęcherzyk 3,1mm w 4t5d, wiec nie jestem pewna czy teraz już będzie widać serduszko ale mam nadzieje ze tak trzymam kciuki, daj znać jak po wizycieW dużej części widzę mamy dziś dzień wizyt ja mam dopiero na 17:05 ... Ostatnio widać było jedynie pęcherzyk 6,64 mm ... Dziś "wypada" 8+1.
Trzymam za wszystkich kciuki ^^
Kasiaparasia
Ja tez chodze na NFZ bo zwolnienia musze dostawac. Natomiast wole ciaze miec prowdzona prywatnie. Bedziesz miala 2 karty zalozone? I do 2bedziesz chodzic jednoczesnie?
Przecież zwolnienie może Ci wystawić lekarz przyjmujący prywatnie...
Suri373
No tyle że skier na badania też prywatnie jak ja :/Przecież zwolnienie może Ci wystawić lekarz przyjmujący prywatnie...
właśnie wyje.łam 160 zł na badania z krwi i moczu.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Witajcie drogie Panie. Jak się dzisiaj czujecie? Zostałam w domu bo trzęsie mnie jakieś przeziębienie, i zastanawiam się czy nie zostać w domu do końca tygodnia
montek.87
Wiem ale lekarza prywatnego mam dopiero 12.12 a zwolnienie potrzebowalam od tego wtorku...Przecież zwolnienie może Ci wystawić lekarz przyjmujący prywatnie...
Kasiaparasia
Paulina super, po takiej wizycie odrazu dzień jest lepszy
Za pozostałe dziewczyny tez trzymam kciuki, dawajcie znać co u Waszych Fasolek.
Powiem Wam ze od poniedziałku codziennie ktoś mi mówi, że ładnie wyglądam. Faktycznie cera mi się poprawiła. Ale z drugiej strony mam mdłości i nie śpię w nocy wiec nie wiem jak to mozliwe. Przed chwila przyszła koleżanka do pracy po urlopie i pierwsze co „kaśka ale ładnie wyglądasz dzisiaj „ No kurczę ale się poszłam do lustra oglądać Hehehe
A aktualnie siedzę i czekam aż mi się system odwiesi bo mamy jakaś awarie.
Dziewczyny jakbyście miały jakiegoś cynka o ciążowych ciuchach w lidlu czy coś to dajcie znać.
Za pozostałe dziewczyny tez trzymam kciuki, dawajcie znać co u Waszych Fasolek.
Powiem Wam ze od poniedziałku codziennie ktoś mi mówi, że ładnie wyglądam. Faktycznie cera mi się poprawiła. Ale z drugiej strony mam mdłości i nie śpię w nocy wiec nie wiem jak to mozliwe. Przed chwila przyszła koleżanka do pracy po urlopie i pierwsze co „kaśka ale ładnie wyglądasz dzisiaj „ No kurczę ale się poszłam do lustra oglądać Hehehe
A aktualnie siedzę i czekam aż mi się system odwiesi bo mamy jakaś awarie.
Dziewczyny jakbyście miały jakiegoś cynka o ciążowych ciuchach w lidlu czy coś to dajcie znać.
reklama
Kasiaparasia
Wiem ale lekarza prywatnego mam dopiero 12.12 a zwolnienie potrzebowalam od tego wtorku...
Rozumiem. A ten prywatny ( z tego co pamietam to byłaś bardzo z niego zadowolona) da Ci teraz zwolnienie bez problemu?
Pytam bo ja nie chodzę na NFZ i nie mam w planach. Pamietam jak po moim porodzie 5 lat temu poszłam do gina na NFZ z problemem wysiłkowego nietrzymania
Moczu. Pytam gościa czy jest jakieś rozwiązanie na moją dolegliwość, a ten do mnie że jasne cytuje” może mi wyrżnąć macice i pó problemie No ale być może jeszcze mi się do czegoś przyda...”
Wiem, że nie każdy jest taki ale nie będę szukać a noz się trafi ...