reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Takie pytanie mam, przy pierwszej ciąży były mąż nigdy ze mną do lekarza nie chodził, aktualny mógłby i chciałby być za każdym razem... wiecie kiedy pierwszy raz może wejść ze mną do gabinetu? Czy w 12 tyg skończonym zrobi mi usg przez brzuch?
Mój że mną wchodził od początku jak było nawet usg dopochwowo. Jak już była aparatura w pochwie to lekarka wołała męża

Takie pytanie mam, przy pierwszej ciąży były mąż nigdy ze mną do lekarza nie chodził, aktualny mógłby i chciałby być za każdym razem... wiecie kiedy pierwszy raz może wejść ze mną do gabinetu? Czy w 12 tyg skończonym zrobi mi usg przez brzuch?
Wydaje mi się ze już nawet może wejść . Chodzisz prywatnie czy NFZ?
Mi ostatnio robił usg dopochwowo i byłam z moja trzylatka

@Paulina.zen - gratulacje, nie ma to jak dobre wiadomości z rana. Szkoda, że nie dało się więcej zobaczyć, ale i tak dobrze, że lekarz ma w gabinecie USG ;)

@Natalia198777 - wydaje mi się, że partner zawsze może być na badaniu. Tylko u mnie nie dają prześcieradła czy innego okrycia, więc dopóki robimy USG dopochwowo to ja nie chciałam żeby Mąż wchodził :p
Na następnym już będzie, bo powinno być przez brzuch a On strasznie chce zobaczyć.

@adzaaa - trzymamy kciuki. Wszystko będzie dobrze! :)

Trochę mnie u was nie było, dzisiaj mam o 14.40 wizytę, 6t5d wiec mam nadzieję że zobaczę już serduszko 🥰. Jak martwiłam się brakiem objawów to od 3 dni z rana kibelek jest moim przyjacielem :( a przez resztę dnia mdłości jakbym normalnie na kacu była

Trochę mnie u was nie było, dzisiaj mam o 14.40 wizytę, 6t5d wiec mam nadzieję że zobaczę już serduszko 🥰. Jak martwiłam się brakiem objawów to od 3 dni z rana kibelek jest moim przyjacielem :( a przez resztę dnia mdłości jakbym normalnie na kacu była
To ja mam wizytę jak Ty, 5min później, w dodatku jesteś rok młodsza ode mnie tylko, jakies bliźniacze ciaze 🤗 współczuję mdłości 🤢

Kurde, dzień wolny, siedzę z moim dwulatkiem, pije kakao i jemy mandarynki. Święta czuje!
W ogóle śmieszna akcja. Piszę na messengerze mamie i siostrze że nie mogę uwierzyć że Fifi ma już 2lata skończone, a siostra na to że pora na drugie i będę znów mieć mikrusa 🤣 co za wyczucie! 💕

reklama
To ja mam wizytę jak Ty, 5min później, w dodatku jesteś rok młodsza ode mnie tylko, jakies bliźniacze ciaze 🤗 współczuję mdłości 🤢
Oo a skąd jesteś? 🙈 szczerze to pierwszy dzień cieszyłam się z tych mdłości ze wszystko w porządku ale teraz już mam dosyć :/ głodna jestem to mdli, jak jem to tak samo wiec ani w tą ani w tą :/

Do góry