reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Gastrofaza na wątku pełną gębą.
Dosłownie i w przenośni 😂😂😂😂😂😂😂😂

ja wyszłam z biglicą na dwór, mam to wychodzę ;) 😂, trochę mnie mróz rozruszal

W Lbn szklanka szklanka szklanka
strach chodzić
ale już nie wieje więc było całkiem przyjemnie

Tu nie chodzi o nie Kochanie, bo życie bym oddała za moją obecną trójkę [emoji3059], tylko będąc zabezpieczonym od kilku miesięcy bez żadnych niespodzianek, a tu nagle masz ciąża przy antykoncepcji jak dotąd skutecznej [emoji849] to trochę szok jest. Już nie planowałam żadnej pociechy więcej i chciałabym aby kobiety które maja problem z zajściem zaszły zamiast mnie, ale niestety Bóg mnie nie posłuchał i wolał obdarzyć mnie tą istotą [emoji57]. Mam niestety mieszane uczucia ale każde dziecko Kocham ponad wszystko.
Nieplanowane dziecko to zawsze szok. Moje pierwsze było nieplanowane, przepłakane, a teraz za dziada dałabym sie pokroić. I choć nieraz mam go ochotę zamknac w rakiecie i wyslac w kosmos to i tak kocham tego oszołoma.[emoji6]
Dosłownie i w przenośni [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ja wyszłam z biglicą na dwór, mam to wychodzę ;) [emoji23], trochę mnie mróz rozruszal

strach chodzić
Pozwolisz Pani, ze pokłony będę oddawać. Ja prosta chłopka z pola[emoji14].

Dosłownie i w przenośni 😂😂😂😂😂😂😂😂

ja wyszłam z biglicą na dwór, mam to wychodzę ;) 😂, trochę mnie mróz rozruszal

strach chodzić
Oooo biglica, fiu fiu. Ja mam tylko prawieteriera 🤷‍♀️ Zimno w moim pięknym mieście, oj zimno, ale nie ma ostrzeżenia przed oblodzeniem 🤔

Nieplanowane dziecko to zawsze szok. Moje pierwsze było nieplanowane, przepłakane, a teraz za dziada dałabym sie pokroić. I choć nieraz mam go ochotę zamknac w rakiecie i wyslac w kosmos to i tak kocham tego oszołoma.[emoji6]Pozwolisz Pani, ze pokłony będę oddawać. Ja prosta chłopka z pola[emoji14].
No i właśnie o to chodzi, tez teraz płacze po nocach i zastanawiam się czy podołam, ale wiem ze jak urodzę to odetchnę z ulgą 😉.
Ja ogólnie strasznie boje się porodu i tego ze będzie coś nie tak, wiec może to jest tez powodem takich myśli.

No i właśnie o to chodzi, tez teraz płacze po nocach i zastanawiam się czy podołam, ale wiem ze jak urodzę to odetchnę z ulgą [emoji6].
Ja ogólnie strasznie boje się porodu i tego ze będzie coś nie tak, wiec może to jest tez powodem takich myśli.
Nawet wcześniej ci się odmieni. Stres wiadomo będzie zawsze, ale radośc przyjdzie zanim się zorientujesz[emoji6].

reklama
Do góry