DziękujęMiałam dokładnie takie jak Ty dlatego byłam pewna że dostanę okres a tu niespodzianka trzymam kciuki
reklama
Kasia8800
Fanka BB :)
Rozumiem co czujesz w pierwszej ciąży usłyszałam dokładnie te same słowa... Może nie zabrzmi to pocieszajaco ale tłumaczyła mi skoro mimo leków i moich i jej checi nic nie możemy zrobić to widocznie tak miało być niestety... Powiedziała ze widocznie cos było nie tak z tą ciąża od początku i że lepiej dla nas że ta ciąża kończy się wcześniej niż później jak już minie kilka miesięcy. Na pocieszenia dodam że trzy miesiące po poronieniu zaszłam w ciążę i tam od początku już wszystko było tak jak ma byćDziewczyny własnie wróciłam od gina... Pęcherzyk ma już ok. 7 mm i widać cialko żółte. Ale ponieważ pojawiło się plamienie gin kazał czekać na poronienie... W czwartek za tydzień znów na usg... Ja oszaleje, mam już dość tego czekania i niepewności [emoji17]
Głowa do góry i nie wszystko jeszcze stracone trzymaj sie
locala
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i dobre słowo [emoji8] Od ok. 2 tygodni żyje w podświadomości że ta ciąża pewnie niedlugo się skończy... Jednak tak słabe przyrosty bety od początku nic dobrego nie wrozyly. Co ma być to będzie, muszę to jakoś przetrwać. Cieszy mnie fakt że się w końcu udało i wierzę że niedługo znów zobaczę 2 kreski i będę mogła cieszyć się zdrowa ciąża. Dziękuję [emoji3590][emoji8]
kasiunia2124
Dzien dobry wszystkie dziewczyny
Ide dzis na badanie krwi I bylo siku do kubeczka jestem juz glodna jeszcze godz. Bez jedzenia
Ide dzis na badanie krwi I bylo siku do kubeczka jestem juz glodna jeszcze godz. Bez jedzenia
montek.87
Ja jej kurcze znalezc nie moge... Tyle stron zalozonych jest...Lipcowe mamy 2020 zdjęcie czarno białe, grupa jest tajna
reklama
Paulina.zen
@montek.87 to czekamy na wieści Ja tez za cholerę tej grupy nie mogę znaleźć wiec jesteśmy skazane na baby tutaj
@locala trzymaj się mocno . Podziwiam za taka sile. Nie wiem ja jakbym się czuła i zachowała w tak ciężkim przeżyciu. Udało się taz uda i drugi i trzeci.
Jak się uda napisz nanm tutaj za te pare miesięcy
Ja już młoda mam w przedszkolu , stary ma urlop lecimy po jakieś prezenty już - będzie z głów
@locala trzymaj się mocno . Podziwiam za taka sile. Nie wiem ja jakbym się czuła i zachowała w tak ciężkim przeżyciu. Udało się taz uda i drugi i trzeci.
Jak się uda napisz nanm tutaj za te pare miesięcy
Ja już młoda mam w przedszkolu , stary ma urlop lecimy po jakieś prezenty już - będzie z głów