reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Zabajona kciuki &&&

Montek i co leżysz dziś grzecznie wg zaleceń? :)

Karusia nie zwracaj uwagi na to co mówi innym mama. Jeśli nie uszanowala Waszej prośby to dobrze gdybyście jej powiedzieli, co czujecie w związku z tym. Jeśli ona będzie miała to w nosie to chyba nie warto dzielić się z nią takimi informacjami. Czasami są takie osoby, które przypisują sobie różne zasługi ( zwłaszcza w oczach obcych ) i robią ta dla podwyższenia własnej wartości. Być może mama znalazła idealne źródło (Was) aby wypaść lepiej w oczach innych.
Dla pocieszenia powiem Ci, że ja nie mówię swoim rodzicom, bo wiem ze puściliby to dalej w świat, czego ja nie chce. Tłumaczyli by to swoją radością... nie licząc się z tym czego my chcemy. Takie typy. Ale wiem tez, że im dłużej będę czekać z ta wiadomością to później będą mieli większe pretensje, że mówię im dopiero teraz...

Dziewczyny jak się obudziłam o 6 to myślałam ze już ze mną koniec. Mokra jak szczur, z zatkanym nosem, gardło jak pomarańcza. No ale polezalam jeszcze do 10, mąż mi nawet inhalacje robił hehe i jakoś żyje. Zaraz idę robić mikstury z imbirem bo dziś jeszcze wieczorem muszę iść do pracy :(

reklama
A ja dziś zaczęłam normalnie funkcjonować. Ból żołądka po lekach jest już prawie nie wyczuwalny.... może w końcu zacznę normalnie żyć i cieszyć się z ciąży

Wcale Ci się nie dziwię, ale pamiętaj że rozwija się z Tobie dzieciątko które już wszystko wyczuwa dlatego dla niego musisz być dobrej myśli i nie możesz się zamartwiac [emoji9]
no wiem :( ja swiruje teraz strasznie :(
polecialam z rana na bete tak mnie nerwy wziely :(
bo ze w ostatnich 5 ciazach do 16dpo byl juz widoczny spadek przyrostu a jak teraz pozniej ten przyrost bedzie lipny :( :( echh

Umi czasami tak jest ze na jednym pomiarze wychodzi jedna wartosc a na innym druga. Mi to gin tlumaczyl ze czasami 1mm zmienia calkowicie dc na komputerze a wiadomo ze z pomiarami ciezko czasami. Ja bardzo czesto z ostatnim synem mialam kilka dni rozbieznosci na pomiarach, na jednym zdj jedna a na drugim inna wartosc przez pomiar.

Ponieważ w 35 dc miałam usg, i gin zdziwił się że skoro w środę beta wynosila 609 to w niedziele powinna mieć ok 2500 więc powinien być widoczny pęcherzyk, a na usg totalnie nic nie było widać... Wystarczyłam się za ciąża pozamaciczna.
Locala a dlaczego robilas bete w 37dc ? skoro w 29dc i 31dc wszystko bylo ok ?

za was tez trzymam kciuki :) u ciebie te wyniki sa ok :) w dolnych granicach przyrosty ale w normie :)
No wlasnie w dolnych granicacj i to mnie troche martwi...
Zabajona kciuki &&&

Montek i co leżysz dziś grzecznie wg zaleceń? :)

Karusia nie zwracaj uwagi na to co mówi innym mama. Jeśli nie uszanowala Waszej prośby to dobrze gdybyście jej powiedzieli, co czujecie w związku z tym. Jeśli ona będzie miała to w nosie to chyba nie warto dzielić się z nią takimi informacjami. Czasami są takie osoby, które przypisują sobie różne zasługi ( zwłaszcza w oczach obcych ) i robią ta dla podwyższenia własnej wartości. Być może mama znalazła idealne źródło (Was) aby wypaść lepiej w oczach innych.
Dla pocieszenia powiem Ci, że ja nie mówię swoim rodzicom, bo wiem ze puściliby to dalej w świat, czego ja nie chce. Tłumaczyli by to swoją radością... nie licząc się z tym czego my chcemy. Takie typy. Ale wiem tez, że im dłużej będę czekać z ta wiadomością to później będą mieli większe pretensje, że mówię im dopiero teraz...

Dziewczyny jak się obudziłam o 6 to myślałam ze już ze mną koniec. Mokra jak szczur, z zatkanym nosem, gardło jak pomarańcza. No ale polezalam jeszcze do 10, mąż mi nawet inhalacje robił hehe i jakoś żyje. Zaraz idę robić mikstury z imbirem bo dziś jeszcze wieczorem muszę iść do pracy :(
Oczywiscie ze...nie [emoji1787] bylam juz na zakuopach w Biedronce i dopiero teraz odpoczywam [emoji846]

reklama
Cześć dziewczyny
U mnie pakowanko ciąg dalszy, ale tak mi sie nie chce ze aż strach no ale mus to mus. Wczoraj nie zrobilam nic dzis przynajmniej 2 kartony spakuje :) zawsze cos ;)

Do góry