locala
Fanka BB :)
Super, gratulacje [emoji1376][emoji3590]
mam 3 dzieci najmlodsza ma 4,5 roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam 3 dzieci najmlodsza ma 4,5 roku
A czemu tak Ci zależy na mocniejszych objawach ciąży? W jakim sensie?ja to bym chciala miec jakies mocniejsze objawy ciazy
w tych udanych ciazach wymiotowalam od 6-7tc do 13tc codziennie ale juz z apetytem bylo zle duzo wczesniej
a w tych ostatnich ciazach objawow tyle co kot naplakal
bo moze bym sie tak nie denerwowala czy ciaza sie dobrze rozwijaA czemu tak Ci zależy na mocniejszych objawach ciąży? W jakim sensie?
Cześć dziewczyny
U mnie pakowanko ciąg dalszy, ale tak mi sie nie chce ze aż strach no ale mus to mus. Wczoraj nie zrobilam nic dzis przynajmniej 2 kartony spakuje zawsze cos
Kiedy masz do lekarza?bo moze bym sie tak nie denerwowala czy ciaza sie dobrze rozwija
Kupilismy wieksze mieszkanie 3 pokojowe z myślą o sypialni ale teraz to będzie sypialnia i pokoik dziecięcy 30 przeprowadzka to już tuż tużA gdzie się pakujesz ?
Natalia No w końcu ! Ty to się nacierpiałas z tym żołądkiem. I co to w końcu było?
za tydzien dopiero ale to i tak bedzie bardzo wczesnie wiec nic poza pecherzykiem pewnie nie bedzieKiedy masz do lekarza?
Na pewno jest wszystko dobrze
Jestem już po wizycie... Piękna fasolka z bijacym serduszkiem... Z Om 6+6,a według usg6+3....