reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzieki serdeczne dziewczynki. Dam wam znac. Wizyte mam na 13 (angielskiego czasu) i stresuje sie ogromnie.

Ah witaj babydust, gratulacje i powodzenia! Znam cie z forum ciaza po poronieniu :)
Zabajona trzymam kciuki mam nadzieje ze przyjdziesz z dobrymi wiesciami :) a pozniej bedziesz trzymac kciuki za nas :)

reklama
Rzeczywiście jestes mocno obstawiona lekami, teraz musi się udać [emoji1364] Mocno trzymam kciuki [emoji1364] Trochę przeszlas, ale musisz wierzyć że teraz wszystko będzie dobrze [emoji3590]

U mnie wygląda to tak 29dc (2 dni po spodziewanej @) beta 357, 31dc 609, 37dc 879, 40dc 960. W zeszła sobotę pojawił się zarodek, miał tylko 4,4 mm ale był... Staram się z mężem o dzieciątko już ponad rok...
tylko w pierwszej i piatek ciazy widoczny byl pecherzyk w pozostalych to byly biochemiczne :( wszystko oczyszczalo sie samoistnie :(
teraz biore duzo lekow : metypred, heparyna, acard, duphaston, luteina zastrzyki z prolutexu, wlewy z intralipidu, duze dawki iwit B 12 i B6 , D3 VIT C i E .. i inne suplementy, praktycznie mam juz wszystko mam co jest dostepne na rynku :( no accofil jeszcze ale nie mam wskazan do niego :(

wiesz nie kazde zle przyrosty tez zle rokuja, sa takie ciaze ktore rozwijaja sie prawidlowo mimo zlych przyrostow ale jak widac nie u mnie :(

a jak z Toba ? jakie masz bety ?

Nie zarodek a pęcherzyk [emoji6]
Rzeczywiście jestes mocno obstawiona lekami, teraz musi się udać [emoji1364] Mocno trzymam kciuki [emoji1364] Trochę przeszlas, ale musisz wierzyć że teraz wszystko będzie dobrze [emoji3590]

U mnie wygląda to tak 29dc (2 dni po spodziewanej @) beta 357, 31dc 609, 37dc 879, 40dc 960. W zeszła sobotę pojawił się zarodek, miał tylko 4,4 mm ale był... Staram się z mężem o dzieciątko już ponad rok...

Locala faktycznie twoje przyrosty nie powalaja ale moze wlasnie wy bedziecie tymi szczesciarzami gdzie wszystko bedzie pieknie mimo malej bety :)

Daj Boże [emoji1374] Czas pokaże w którym kierunku się to rozwinie. Najgorsze to czekanie i niepewność.
no wiem :( ja swiruje teraz strasznie :(
polecialam z rana na bete tak mnie nerwy wziely :(
bo ze w ostatnich 5 ciazach do 16dpo byl juz widoczny spadek przyrostu a jak teraz pozniej ten przyrost bedzie lipny :( :( echh

U mnie 28dc-44,84. 32dc - 141,30. 34dc-326. 35dc-548. 37dc-1150. 38 dc pecherzyk 5mm. Jutro wizyta kolejna ale mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej

reklama
Do góry