reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzieki serdeczne dziewczynki. Dam wam znac. Wizyte mam na 13 (angielskiego czasu) i stresuje sie ogromnie.

Ah witaj babydust, gratulacje i powodzenia! Znam cie z forum ciaza po poronieniu :)
Zabajona trzymam kciuki mam nadzieje ze przyjdziesz z dobrymi wiesciami :) a pozniej bedziesz trzymac kciuki za nas :)

reklama
Rzeczywiście jestes mocno obstawiona lekami, teraz musi się udać [emoji1364] Mocno trzymam kciuki [emoji1364] Trochę przeszlas, ale musisz wierzyć że teraz wszystko będzie dobrze [emoji3590]

U mnie wygląda to tak 29dc (2 dni po spodziewanej @) beta 357, 31dc 609, 37dc 879, 40dc 960. W zeszła sobotę pojawił się zarodek, miał tylko 4,4 mm ale był... Staram się z mężem o dzieciątko już ponad rok...
tylko w pierwszej i piatek ciazy widoczny byl pecherzyk w pozostalych to byly biochemiczne :( wszystko oczyszczalo sie samoistnie :(
teraz biore duzo lekow : metypred, heparyna, acard, duphaston, luteina zastrzyki z prolutexu, wlewy z intralipidu, duze dawki iwit B 12 i B6 , D3 VIT C i E .. i inne suplementy, praktycznie mam juz wszystko mam co jest dostepne na rynku :( no accofil jeszcze ale nie mam wskazan do niego :(

wiesz nie kazde zle przyrosty tez zle rokuja, sa takie ciaze ktore rozwijaja sie prawidlowo mimo zlych przyrostow ale jak widac nie u mnie :(

a jak z Toba ? jakie masz bety ?

Nie zarodek a pęcherzyk [emoji6]
Rzeczywiście jestes mocno obstawiona lekami, teraz musi się udać [emoji1364] Mocno trzymam kciuki [emoji1364] Trochę przeszlas, ale musisz wierzyć że teraz wszystko będzie dobrze [emoji3590]

U mnie wygląda to tak 29dc (2 dni po spodziewanej @) beta 357, 31dc 609, 37dc 879, 40dc 960. W zeszła sobotę pojawił się zarodek, miał tylko 4,4 mm ale był... Staram się z mężem o dzieciątko już ponad rok...

Locala faktycznie twoje przyrosty nie powalaja ale moze wlasnie wy bedziecie tymi szczesciarzami gdzie wszystko bedzie pieknie mimo malej bety :)

Daj Boże [emoji1374] Czas pokaże w którym kierunku się to rozwinie. Najgorsze to czekanie i niepewność.
no wiem :( ja swiruje teraz strasznie :(
polecialam z rana na bete tak mnie nerwy wziely :(
bo ze w ostatnich 5 ciazach do 16dpo byl juz widoczny spadek przyrostu a jak teraz pozniej ten przyrost bedzie lipny :( :( echh

U mnie 28dc-44,84. 32dc - 141,30. 34dc-326. 35dc-548. 37dc-1150. 38 dc pecherzyk 5mm. Jutro wizyta kolejna ale mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej

reklama
Do góry