reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Montek tez mam ta apke :)

Locala muszę Cię zmartwić ale moja córa mi zabrała i wzięłam tylko kęsa hehe ale to i Dobrze bo muszę uważać co jem :)
Zrobię w weekend cała blachę to poczęstuje każdą ;)

Co do imion to ja nawet nie myśle bo i tak nie wymyślę. Mi się jakoś żadne nie podoba. U córki wybierał mąż i to zadecydowaliśmy dopiero jak już wyszła na powierzchnie. Także zobaczymy :)
A Ty już coś wybrałaś ?
Poprzedni syn miał nazywać się Olek ale że względu na babcię to daliśmy po dziadku Filip, dlatego jak będzie synuś to będzie Olek a jak córeczka w co wątpię to albo Nina albo zuza ;)

reklama
zjadłam stado pierogów z mięsem, zagryzlam połówka Bounty i mam szczerą ochotę puścić pawia.

Z tym wyglądem to u mnie to samo. O ile włosy to czaje bo zniszczyłam o tyle cera sama. z siebie. Pryszcze na pryszczu, rozszerzone pory, czerwono biała skora

Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję, wszystkiego najnudniejszego w najbliższych miesiącach życzę 🙂
Matko dziewczyny, ciężko mi się tu nadrabia, te wiadomości tak się rozłażą, jednak kocham messenger i whatsapp za możliwość przewijania zamiast klikania strony kolejnej 🤣 może kiedyś się przeniesiemy, my z listopadowkami 2017 mamy grupę na whatsapp właśnie cały czas 🙂
Któraś z Was pytała już kiedyś o lekarza do którego chodzę w Krakowie i gdzie rodizlam. Ja chodzę do dr Moniki Pacek, Gabinety przy Bulwarze i serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt, sympatyczna kobieta. Jedyne co może być wadą, to że nie pracuje już w żadnym szpitalu. Ja pierwszy poród miałam wywoływany i chciałam na Kopernika, a oni powiedzieli mi że nie ma miejsca i żebym jechała szukać gdzie indziej... Byłam w 41+5 wtedy. Więc złożyło się tak że rodziła w szpitalu Siemiradzkiego. Doświadczenie kiepskie...
Bardzo fajny pomysł z tym whatsapp 😁

Kurczę ja naturalnego jogurtu nie przełknę blee
Hmm A może być aktivia że śliwkami
Jejuss mnie też na pierogi z mięsem mmm do tego czerwona kapusta że słoika ojjj pychotaa

Dziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
My liczymy na drugiego synka i wtedy będzie Igor. Mamy Filipa 😁 Jakoś na dziewczynkę nie mamy koncepcji, mi się prawie każde imię damskie nie podoba lub źle kojarzy. Mamy kilka wstępnych, jeszcze to przegadamy i wybierzemy jak będzie wiadomo 😁

reklama
Do góry