Gusia 2106
Fanka BB :)
Czas tak szybko zapierdziela...ja pamiętam 18 lat a tutaj 27 już. Tak szybko minęło. Boję się czasem że mrugne i będzie 60Nawet nie wiem kiedy to minęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czas tak szybko zapierdziela...ja pamiętam 18 lat a tutaj 27 już. Tak szybko minęło. Boję się czasem że mrugne i będzie 60Nawet nie wiem kiedy to minęło
Noo maluch ale już taki kumaty i do pogadania chodzi do żłobka i jest bardzo do przodu haha ee cos Ty, dasz radę, a odmlodniejesz jeszcze o kilka lat przy dzidzi! Dzieciaki już wiedzą?Oj to maluszek jeszcze ja w ogóle mam duże dzieci 12 i 9 lat nie wiem jak ja ogarnę takie maleństwo,ale za to jaka będę miała pomoc
No ja zaraz 32 ale ja czuje się świetnie na ten wiek, cóż kobieta jest jak wino czym starsza tym lepszaCzas tak szybko zapierdziela...ja pamiętam 18 lat a tutaj 27 już. Tak szybko minęło. Boję się czasem że mrugne i będzie 60
A masz normalnego szefa? Może lwa na ławę? Ja w swojej pracy klucze już zdałam i mam z głowy. Dziewczyny mnie dzisiaj postawiły do pionu i aż lepiej . Umowę mam dobra kasę tez wiec tym akurat pierwszy raz się nie martwię .Co do pracy to u mnie też jest ciekawie bo zmieniłam ją w zeszłym miesiącu jestem na okresie próbnym do końca stycznia i zastanawiam się co ze mną będzie... najlepiej byłoby jak lekarz potwierdzi ciążę w przyszłym tygodniu żebym poszła na L4 bo nieraz muszę dźwigać ciężkie rzeczy po 15 do 20 kg a to raczej nie jest dobre... Ale martwię się tym trochę, o finanse też bo na umowie oczywiście najniższa a do ręki sporo więcej czego l4 mi nie uwzględni. Nie wiem jak to załatwić i zawalczyć o pełną kwotę na umowie...
Weź o pierogach nic nie mów bo ja mam ochotę zeżreć ze szpinakiem i w całym mieście nie ma!!!!!zjadłam stado pierogów z mięsem, zagryzlam połówka Bounty i mam szczerą ochotę puścić pawia.
Z tym wyglądem to u mnie to samo. O ile włosy to czaje bo zniszczyłam o tyle cera sama. z siebie. Pryszcze na pryszczu, rozszerzone pory, czerwono biała skora
Gratulacje Ja swoją starsza urodziłam 5 lipcaJestem po usg. Serduszko bije[emoji16] to 6t6d. No i usg pokazalo termin porodu na 5 lipiec[emoji16]. Czyli dobrze czulam ze bedzie korekta.
Za bete i progesteron placilam 50zl, z czego hcg 27zl. Wiec 23 wynosil progesteron.Dziewczyny dotarłam do lodówki ! Sukces !
A tak z ciekawości robiła któraś badanie krwi na poziom progesteronu ? Jestem ciekawa ile kosztuje takie badanie w Polsce, i Beta ?
No mam nadzNo ja zaraz 32 ale ja czuje się świetnie na ten wiek, cóż kobieta jest jak wino czym starsza tym lepsza
Supcio ! <3Jestem po usg. Serduszko bije[emoji16] to 6t6d. No i usg pokazalo termin porodu na 5 lipiec[emoji16]. Czyli dobrze czulam ze bedzie korekta.
Oooo... Ale fajnie! Myślałam że tylko ja tu mam taką dużą różnice między dziećmi. Jak urodze w lipcu to córka będzie miała 15 a syn 9.Oj to maluszek jeszcze ja w ogóle mam duże dzieci 12 i 9 lat nie wiem jak ja ogarnę takie maleństwo,ale za to jaka będę miała pomoc
Ja. Ma. termin na 5 lipca a u mnie jest 7+3Jestem po usg. Serduszko bije[emoji16] to 6t6d. No i usg pokazalo termin porodu na 5 lipiec[emoji16]. Czyli dobrze czulam ze bedzie korekta.