reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A jak tam z objawami u Was dziewczyny? Ogólnie teraz się z tego śmieje, ale ja przez 9 msc w trakcie starań przed każdą @ wmawiałam sobie różnorakie objawy i za każdym razem byłam pewna, że to już 🤣 a jak w sobotę ujrzałam dwie kreski, to tylko takie whaaat, przecież w tym miesiącu nie miałam żadnych objawów, jedynie co okres mi się delikatnie spóźniał🤣 i jedyne co teraz zauważyłam to podchodzę do wszystkiego bardzo emocjonalnie... sytuacja sprzed chwili..dostałam mandat za złe parkowanie od straży miejskiej poplakalam się od razu i nie mogłam powstrzymać łez, facet się pyta, czy czasami w ciąży nie jestem, a ja że właśnie dopiero co się dowiedziałam, a on do mnie "a to jeszcze nie jest ciąża"... tak mnie tym wkurzył!!

Palant i tyle , nie przejmuj się , tego głupiego narodu dużo chodzi po chodnikach wiec trzeba się nauczyć ignorować takie rzeczy

reklama
A jak tam z objawami u Was dziewczyny? Ogólnie teraz się z tego śmieje, ale ja przez 9 msc w trakcie starań przed każdą @ wmawiałam sobie różnorakie objawy i za każdym razem byłam pewna, że to już 🤣 a jak w sobotę ujrzałam dwie kreski, to tylko takie whaaat, przecież w tym miesiącu nie miałam żadnych objawów, jedynie co okres mi się delikatnie spóźniał🤣 i jedyne co teraz zauważyłam to podchodzę do wszystkiego bardzo emocjonalnie... sytuacja sprzed chwili..dostałam mandat za złe parkowanie od straży miejskiej poplakalam się od razu i nie mogłam powstrzymać łez, facet się pyta, czy czasami w ciąży nie jestem, a ja że właśnie dopiero co się dowiedziałam, a on do mnie "a to jeszcze nie jest ciąża"... tak mnie tym wkurzył!!

A co do objawów to czasem czuje piersi ale nie bolą. Nie wiem czy to objaw ale jestem taka nabita i wyglądam jak bym była w 6 miesiącu już [emoji23][emoji23] . Ale chyba to nie objaw tylko moja chęć pochłaniana wszystkiego co można wsadzić do gęby [emoji23][emoji23]

Hejo nowa Mama
Ja w sumie z takich objawów to nic już nie mam . Ale dzisiaj rano mega mdłości mnie dopadły . Ale chwila moment i po ...
ja tez do wszystkiego emocjonalnie i stresuje się tysiąc razy bardziej wszystkim dookoła.

Ja jem i zaczynam sprzątać i obiad gotować.

@Suri373 mi wyszło coś około 200 zł jak liczyłam

A co do objawów to czasem czuje piersi ale nie bolą. Nie wiem czy to objaw ale jestem taka nabita i wyglądam jak bym była w 6 miesiącu już [emoji23][emoji23] . Ale chyba to nie objaw tylko moja chęć pochłaniana wszystkiego co można wsadzić do gęby [emoji23][emoji23]

A no fakt! Zapomniałam o piersiach jeszcze! W końcu je mam i są odczuwalne 🤣

A to złamas. Trzeba było go zapytać czy czy w końcu strażnikiem czy ginekologiem jest. Ale jakby człowiek był przygotowany na takie teksty to by odpalił a tak to zatyka.

Melo witaj [emoji4] nie wszyscy są tacy mili, Suri potrafi opieprzyć Haha [emoji6]
Będzie dobrze, w grupie raźniej.

Lola ja nie biorę euthyroxu ale moja koleżanka brała na 30-45 min przed śniadaniem. A co do badan to w tez brała cały czas, bo wynik niby miał pokazać czy słusznie go bierze i czy jest prawidłowy.

Mnie bolą cycuchy i zaczynam miec apetyt, szczególnie na słodkie [emoji2962]

Co za typ... Sama nie wiem jakbym zareagowała [emoji34]
A jak tam z objawami u Was dziewczyny? Ogólnie teraz się z tego śmieje, ale ja przez 9 msc w trakcie starań przed każdą @ wmawiałam sobie różnorakie objawy i za każdym razem byłam pewna, że to już [emoji1787] a jak w sobotę ujrzałam dwie kreski, to tylko takie whaaat, przecież w tym miesiącu nie miałam żadnych objawów, jedynie co okres mi się delikatnie spóźniał[emoji1787] i jedyne co teraz zauważyłam to podchodzę do wszystkiego bardzo emocjonalnie... sytuacja sprzed chwili..dostałam mandat za złe parkowanie od straży miejskiej poplakalam się od razu i nie mogłam powstrzymać łez, facet się pyta, czy czasami w ciąży nie jestem, a ja że właśnie dopiero co się dowiedziałam, a on do mnie "a to jeszcze nie jest ciąża"... tak mnie tym wkurzył!!

A to złamas. Trzeba było go zapytać czy czy w końcu strażnikiem czy ginekologiem jest. Ale jakby człowiek był przygotowany na takie teksty to by odpalił a tak to zatyka.

no dokładnie, tak mnie zagiął, że tylko jeszcze płakać mi się chciało haha :D ale dobra, już nie ma co analizować, niech spada złamas!

Przed badaniem lek? Omg, pierwszy raz słyszę [emoji28]
Melo witaj :) nie wszyscy są tacy mili, Suri potrafi opierzyć Haha ;)

Lola ja nie biorę euthyroxu ale moja koleżanka brała na 30-45 min przed śniadaniem. A co do badan to w tez brała cały czas, bo wynik niby miał pokazać czy słusznie go bierze i czy jest prawidłowy.

reklama
Melo witaj :) nie wszyscy są tacy mili, Suri potrafi opierzyć Haha ;)

Ejjjjjjjjjjjjj
miła jestem niesłychanie!

Do góry