reklama
Oj tak i to bardzo dużo śluzuHejo
Ja to piersi raz czuje raz mniej, dziś cos krzyż mnie boli i zwiększył sie śluz taka galaretka jak przy płodnych macie tak tez?
Natalia198777
Fanka BB :)
Są fajne kropelki dla kobiet w ciąży na nudności... nie mam ich przy sobie będę w domu mogę podesłać nazwęDziewczyny jak sobie radzicie z nudnościami? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Ja codziennie rano nie wiem czy iść do pracy czy nie tak mi nie dobrze A to dopiero 7tc. Co będzie dalej nawet nie chce myśleć
Dzięki bardzoSą fajne kropelki dla kobiet w ciąży na nudności... nie mam ich przy sobie będę w domu mogę podesłać nazwę
7tc i 1dzienDziewczyny podajcie w którym tyg jesteście. Ja chyba najmłodsza ciąża - dopiero 4tydzien i 1 dzień
Karusia18192
Wg om 6+2, wg USG 5+3
Tak, dokładnie mam tak samo, dlatego za każdym razem kiedy czuję że jest za mokro to biegnę do łazienki sprawdzić czy to nie krewHejo
Ja to piersi raz czuje raz mniej, dziś cos krzyż mnie boli i zwiększył sie śluz taka galaretka jak przy płodnych macie tak tez?
6tc+2dni wg OMDziewczyny podajcie w którym tyg jesteście. Ja chyba najmłodsza ciąża - dopiero 4tydzien i 1 dzień
reklama
Natalia198777
7+1