reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hejko :) Ja w końcu w domu po pracy. Padam na twarz. 4 osoby z 15 dały mi zwolnienia lekarskie. Zapietdziel jak chlera.
Mam nadzieję że nie przeciążam się. Jestem z tych co nigdy nie patrzą zawsze do przodu. Jak moja babcia mówi roztrzepana :D Nie wiem czy dam radę w takim tempie.

A jak się czujesz???
Bo ja Zaraz usnę 🤭

reklama
Hejko :) Ja w końcu w domu po pracy. Padam na twarz. 4 osoby z 15 dały mi zwolnienia lekarskie. Zapietdziel jak chlera.
Mam nadzieję że nie przeciążam się. Jestem z tych co nigdy nie patrzą zawsze do przodu. Jak moja babcia mówi roztrzepana :D Nie wiem czy dam radę w takim tempie.
A najlepsze że chciałam troche chili dać do makaronu i tyle mi sie nasypało ze ogień w d. :D

Hej, witam się dziś 😁 byłam w pracy i czuję się wypompowana, nie mam sił na nic. Synek dał w nocy koncert, musiało go coś męczyć bo zawsze śpi spokojnie, a tu cała noc płacz i krzyk... Teraz ma się dobrze i rozrabia. Podchodzi do mnie i mówi dzidziuś tuuu j na brzuch pokazuje 💕
Zabajona, bardzo mi przykro 😔 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrowie 😘
Witam nowe dziewczyny 😁
Gratuluję wszystkich usg! Szczęśliwie wszystko się układa i oby tak dalej, cieszę się że już każdy u siebie w domku a nie w szpitalu. Zazdroszczę Wam że już widzialyscie dzieciaczki, ja mam termin do lekarza na 27.11 dopiero 😔 chyba zaniosę jajko do tej pory... Jeszcze muszę do Krakowa dojeżdżać do mojej gin bo mieszkam już teraz w swoim Mieszkaniu poza Krk 🤷🏻‍♀️

I spać mi się nie chce choć wstałam o 4. Miałam w pracy lekkie zjazdy ale to zaraz ktoś zadzwonił i zapominałam o senności

Co do paznokci to ja robię żel. Hybryda mi się nie trzyma. W pierwszej ciąży tez robiłam i luz. Włosy farbuje co 4 tygodnie :)
Ale zastanawia mnie samoopalacz. Wiecie coś? Bo ja z tych bladych twarzy i lubię sobie jesienią i zima troszkę posmarować twarz i dekold.

Suri czy wczorajsze dolegliwości Ci minęły ?

reklama
Kurcze nie mogę ogarnąć kto jest kto... Mamy tu jakiś podtemat z przedstawieniem się? 🤣
Co do prenatalnych to ja w pierwszej ciąży robiłam i teraz też na pewno będziemy robić.
Jezu gdyby nie ból jajników i dziwne smaki i zmęczenie to bym nie wiedziała że w ciąży jestem 🤣 przy synu wymiotowałam po 12-13 razy dziennie, teraz totalnie nic 🤗 ale dla dziewczyn z mdlosciami, mnie ratowala herbatka z imbiru, ssanie plasterki imbiru lub migdały 🤣
Któraś z Was pytała - ja się z mężem znam dłużej niż jesteśmy razem, ale u nas była mega chemia i wielki wybuch miłości. Po 3miesiacach chodzenia ze sobą byłam w ciąży (planowanej), w kolejnym miesiącu zaręczyny a kolejne 3miesiace później wzięliśmy slub kościelny i wyprawilismy wesele, co każdy nam odradza, "bo łatwiej się rozstać niż rozwiesc" 🤦🏻‍♀️

Do góry