reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hejko :) Ja w końcu w domu po pracy. Padam na twarz. 4 osoby z 15 dały mi zwolnienia lekarskie. Zapietdziel jak chlera.
Mam nadzieję że nie przeciążam się. Jestem z tych co nigdy nie patrzą zawsze do przodu. Jak moja babcia mówi roztrzepana :D Nie wiem czy dam radę w takim tempie.

A jak się czujesz???
Bo ja Zaraz usnę 🤭

reklama
Hejko :) Ja w końcu w domu po pracy. Padam na twarz. 4 osoby z 15 dały mi zwolnienia lekarskie. Zapietdziel jak chlera.
Mam nadzieję że nie przeciążam się. Jestem z tych co nigdy nie patrzą zawsze do przodu. Jak moja babcia mówi roztrzepana :D Nie wiem czy dam radę w takim tempie.
A najlepsze że chciałam troche chili dać do makaronu i tyle mi sie nasypało ze ogień w d. :D

Hej, witam się dziś 😁 byłam w pracy i czuję się wypompowana, nie mam sił na nic. Synek dał w nocy koncert, musiało go coś męczyć bo zawsze śpi spokojnie, a tu cała noc płacz i krzyk... Teraz ma się dobrze i rozrabia. Podchodzi do mnie i mówi dzidziuś tuuu j na brzuch pokazuje 💕
Zabajona, bardzo mi przykro 😔 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrowie 😘
Witam nowe dziewczyny 😁
Gratuluję wszystkich usg! Szczęśliwie wszystko się układa i oby tak dalej, cieszę się że już każdy u siebie w domku a nie w szpitalu. Zazdroszczę Wam że już widzialyscie dzieciaczki, ja mam termin do lekarza na 27.11 dopiero 😔 chyba zaniosę jajko do tej pory... Jeszcze muszę do Krakowa dojeżdżać do mojej gin bo mieszkam już teraz w swoim Mieszkaniu poza Krk 🤷🏻‍♀️

I spać mi się nie chce choć wstałam o 4. Miałam w pracy lekkie zjazdy ale to zaraz ktoś zadzwonił i zapominałam o senności

Co do paznokci to ja robię żel. Hybryda mi się nie trzyma. W pierwszej ciąży tez robiłam i luz. Włosy farbuje co 4 tygodnie :)
Ale zastanawia mnie samoopalacz. Wiecie coś? Bo ja z tych bladych twarzy i lubię sobie jesienią i zima troszkę posmarować twarz i dekold.

Suri czy wczorajsze dolegliwości Ci minęły ?

reklama
Kurcze nie mogę ogarnąć kto jest kto... Mamy tu jakiś podtemat z przedstawieniem się? 🤣
Co do prenatalnych to ja w pierwszej ciąży robiłam i teraz też na pewno będziemy robić.
Jezu gdyby nie ból jajników i dziwne smaki i zmęczenie to bym nie wiedziała że w ciąży jestem 🤣 przy synu wymiotowałam po 12-13 razy dziennie, teraz totalnie nic 🤗 ale dla dziewczyn z mdlosciami, mnie ratowala herbatka z imbiru, ssanie plasterki imbiru lub migdały 🤣
Któraś z Was pytała - ja się z mężem znam dłużej niż jesteśmy razem, ale u nas była mega chemia i wielki wybuch miłości. Po 3miesiacach chodzenia ze sobą byłam w ciąży (planowanej), w kolejnym miesiącu zaręczyny a kolejne 3miesiace później wzięliśmy slub kościelny i wyprawilismy wesele, co każdy nam odradza, "bo łatwiej się rozstać niż rozwiesc" 🤦🏻‍♀️

Do góry