To czekamy razem na wizytę Ja też mam 27.11, byłam 13.11 i był pęcherzyk 3mm, ciąża wyszła młodsza niż z OM, teraz będzie 6t5d mam nadzieje ze już usłyszymy serduszkoHej, witam się dziś byłam w pracy i czuję się wypompowana, nie mam sił na nic. Synek dał w nocy koncert, musiało go coś męczyć bo zawsze śpi spokojnie, a tu cała noc płacz i krzyk... Teraz ma się dobrze i rozrabia. Podchodzi do mnie i mówi dzidziuś tuuu j na brzuch pokazuje
Zabajona, bardzo mi przykro trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrowie
Witam nowe dziewczyny
Gratuluję wszystkich usg! Szczęśliwie wszystko się układa i oby tak dalej, cieszę się że już każdy u siebie w domku a nie w szpitalu. Zazdroszczę Wam że już widzialyscie dzieciaczki, ja mam termin do lekarza na 27.11 dopiero chyba zaniosę jajko do tej pory... Jeszcze muszę do Krakowa dojeżdżać do mojej gin bo mieszkam już teraz w swoim Mieszkaniu poza Krk
reklama
mic_ani
Fanka BB :)
St tropez tak również polecam świetny można często to kupić za grosze w tkmaxUuuffff to dobrze czyli ze spokojem mogę sobie walnąc żele. A fryzjer dopiero w grudniu
Czekaj przypomnę sobie miałam fajny samoopalacz kiedy st tropez chyba coś takiego
Gusia 2106
Jesteście już takie mądre i doswiadczone. Ja to zupełnie nie ogarniam swojego stanu. Do tego siedzę zagranicą nie mam tu żadnej koleżanki w ciąży albo po ciąży. No i boje się jeszcze wszystkich informować. Same doszluscie do tych mądrości ? Czy jakies poradniki? Czy też inne źródła?
mic_ani
Chodzę prywatnie , na prenatalne też pójdę prywatnie te które ukończyły 35 rok życia jak się nie mylę mają refundowane badanie na NFZ, ja całkiem podobnie bo 23 lata i nawet do głowy by nie przyszło, że coś takiego jest .Ale będziesz brać skierowanie od lekarza czy prywatnie? Ostatni raz w ciąży byłam jak miałam 25 lat i wtedy w ogóle otakie rzeczy się nie martwiłem a teraz się boje
Gusia 2106
Ja mam 29.11 wizytę i u mnie 15.11 na badaniu też 3mmTo czekamy razem na wizytę Ja też mam 27.11, byłam 13.11 i był pęcherzyk 3mm, ciąża wyszła młodsza niż z OM, teraz będzie 6t5d mam nadzieje ze już usłyszymy serduszko
Krystaliczna
Początkująca w BB
Oo super będą podwójne emocje! Ale Ty już byłaś a ja jeszcze wcale, to będzie pierwsza wizyta i się zastanawiam czy nie za późno...To czekamy razem na wizytę Ja też mam 27.11, byłam 13.11 i był pęcherzyk 3mm, ciąża wyszła młodsza niż z OM, teraz będzie 6t5d mam nadzieje ze już usłyszymy serduszko
Gusia 2106
Kuzwa, a ja ta fetę kostkami zarlam ostatnionie można o ile jest robiona z mleka niepasteryzowanego trzeba czytać składy
mówię oczywiście o podrabianej fecie z biedronki
Krystaliczna
Początkująca w BB
Gusia, ja w pierwszej ciąży też nie ogarnialam nic, czytałam poradnik "Jestem w ciąży" i całkiem przyjemnie opisany jest. Moja druga ciąża teraz więc już inaczej podchodzę i coś tam wiem sprzed tych dwóch lat ale ogólnie to do mnie np dalej nie dociera że będę mieć znowu takiego maluszka
A który tydzień u Ciebie wychodzi? Ja się tak zmartwiłam, że tylko 3mm ale lekarz uspokoił, poczytałam i teraz czekam, mam nadzieje ze na następnych wizytach będzie serduszko już bo znowu niepotrzebnie stresy będą tylko :/Ja mam 29.11 wizytę i u mnie 15.11 na badaniu też 3mm
reklama
Ja sobie w ogóle nie umiem wyobrazić mojego maluszka. Ciąża planowana, wystarana a ja w ciężkim szokuGusia, ja w pierwszej ciąży też nie ogarnialam nic, czytałam poradnik "Jestem w ciąży" i całkiem przyjemnie opisany jest. Moja druga ciąża teraz więc już inaczej podchodzę i coś tam wiem sprzed tych dwóch lat ale ogólnie to do mnie np dalej nie dociera że będę mieć znowu takiego maluszka