reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej, witam się dziś 😁 byłam w pracy i czuję się wypompowana, nie mam sił na nic. Synek dał w nocy koncert, musiało go coś męczyć bo zawsze śpi spokojnie, a tu cała noc płacz i krzyk... Teraz ma się dobrze i rozrabia. Podchodzi do mnie i mówi dzidziuś tuuu j na brzuch pokazuje 💕
Zabajona, bardzo mi przykro 😔 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrowie 😘
Witam nowe dziewczyny 😁
Gratuluję wszystkich usg! Szczęśliwie wszystko się układa i oby tak dalej, cieszę się że już każdy u siebie w domku a nie w szpitalu. Zazdroszczę Wam że już widzialyscie dzieciaczki, ja mam termin do lekarza na 27.11 dopiero 😔 chyba zaniosę jajko do tej pory... Jeszcze muszę do Krakowa dojeżdżać do mojej gin bo mieszkam już teraz w swoim Mieszkaniu poza Krk 🤷🏻‍♀️
To czekamy razem na wizytę 😘Ja też mam 27.11, byłam 13.11 i był pęcherzyk 3mm, ciąża wyszła młodsza niż z OM, teraz będzie 6t5d mam nadzieje ze już usłyszymy serduszko 😘

reklama
Jesteście już takie mądre i doswiadczone. Ja to zupełnie nie ogarniam swojego stanu. Do tego siedzę zagranicą nie mam tu żadnej koleżanki w ciąży albo po ciąży. No i boje się jeszcze wszystkich informować. Same doszluscie do tych mądrości ? Czy jakies poradniki? Czy też inne źródła?

Ale będziesz brać skierowanie od lekarza czy prywatnie? Ostatni raz w ciąży byłam jak miałam 25 lat i wtedy w ogóle otakie rzeczy się nie martwiłem a teraz się boje
Chodzę prywatnie , na prenatalne też pójdę prywatnie te które ukończyły 35 rok życia jak się nie mylę mają refundowane badanie na NFZ, ja całkiem podobnie bo 23 lata i nawet do głowy by nie przyszło, że coś takiego jest .

To czekamy razem na wizytę 😘Ja też mam 27.11, byłam 13.11 i był pęcherzyk 3mm, ciąża wyszła młodsza niż z OM, teraz będzie 6t5d mam nadzieje ze już usłyszymy serduszko 😘
Oo super 😍 będą podwójne emocje! Ale Ty już byłaś a ja jeszcze wcale, to będzie pierwsza wizyta i się zastanawiam czy nie za późno... 🙄

Gusia, ja w pierwszej ciąży też nie ogarnialam nic, czytałam poradnik "Jestem w ciąży" i całkiem przyjemnie opisany jest. Moja druga ciąża teraz więc już inaczej podchodzę i coś tam wiem sprzed tych dwóch lat 🤣 ale ogólnie to do mnie np dalej nie dociera że będę mieć znowu takiego maluszka 🤷🏻‍♀️

reklama
Gusia, ja w pierwszej ciąży też nie ogarnialam nic, czytałam poradnik "Jestem w ciąży" i całkiem przyjemnie opisany jest. Moja druga ciąża teraz więc już inaczej podchodzę i coś tam wiem sprzed tych dwóch lat 🤣 ale ogólnie to do mnie np dalej nie dociera że będę mieć znowu takiego maluszka 🤷🏻‍♀️
Ja sobie w ogóle nie umiem wyobrazić mojego maluszka. Ciąża planowana, wystarana a ja w ciężkim szoku 😂

Do góry