Część ja też mam dzieci w podobnym wieku. Starsza córka 8 lat a młodsza 3. GratulacjeHej kochane! Nieśmiało do was dołaczam...wczoraj zrobiłam test i widoczna delikatna 2 kreseczka...więc chyba to to.... Jestem już mamą 2 dzieci, prawie 7 latka i 3 latki..
reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Oooo to tak jak my . Jak się czujesz???Cześć dziewczyny.
Jak wszystko pójdzie dobrze, to 12 lipca
Czekamy z niecierpliwością na potwierdzenie, gdyż pierwszym razem się nie udało.
Pozdrawiam Was
Paulina.zen
chyba się ociele...
Mi mlodawlasnie wstała . Super wieczór się zapowiada
kasiunia2124
A ja zaliczylam dzisiaj pierwszy wymiot bleee
Paulina.zen
Mi znowu trują z pracy
Kasiaparasia
A ja mam taką rozwolniaczkę, że nie opłaca mi się z kibla wstawać. Może w tą stronę schudnę [emoji3]
Paulina ja mam termin na 11.07. A Ty już byłaś u lekarza czy jak bo oczywiście nie pamietam
Paulina ja mam termin na 11.07. A Ty już byłaś u lekarza czy jak bo oczywiście nie pamietam
Paulina.zen
Tak byłam na NFZ, ale oprócz pokazania mi pęcherzyka nic nie powiedział. W poniedziałek idę już prywatnie wić pewnie dowiem się dużo dużo więcejA ja mam taką rozwolniaczkę, że nie opłaca mi się z kibla wstawać. Może w tą stronę schudnę [emoji3]
Gusia 2106
Oooo to tak jak my . Jak się czujesz???
Dziękuję Wam bardzo. Mam psychozy straszne O.O Cały czas się boje. Bylam już na dwóch badaniach USG. Na pierwszym plamka. Po tygodniu ( ten piątek) widać już jakis cień w środku jajeczka. Biorę progesteron, jod i staram się być spokojna. Dużo jem i mam na wszystko ochotę. Nie mam za to żadnych nudności. Piersi 2 rozmiary więcej.
reklama
Paulina.zen
Pij dużo wody chociażA ja mam taką rozwolniaczkę, że nie opłaca mi się z kibla wstawać. Może w tą stronę schudnę [emoji3]