reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja mam taką rozwolniaczkę, że nie opłaca mi się z kibla wstawać. Może w tą stronę schudnę [emoji3]

Paulina ja mam termin na 11.07. A Ty już byłaś u lekarza czy jak bo oczywiście nie pamietam

A ja mam taką rozwolniaczkę, że nie opłaca mi się z kibla wstawać. Może w tą stronę schudnę [emoji3]

Paulina ja mam termin na 11.07. A Ty już byłaś u lekarza czy jak bo oczywiście nie pamietam
Tak byłam na NFZ, ale oprócz pokazania mi pęcherzyka nic nie powiedział. W poniedziałek idę już prywatnie wić pewnie dowiem się dużo dużo więcej :)

Oooo to tak jak my . Jak się czujesz???

Dziękuję Wam bardzo. Mam psychozy straszne O.O Cały czas się boje. Bylam już na dwóch badaniach USG. Na pierwszym plamka. Po tygodniu ( ten piątek) widać już jakis cień w środku jajeczka. Biorę progesteron, jod i staram się być spokojna. Dużo jem i mam na wszystko ochotę. Nie mam za to żadnych nudności. Piersi 2 rozmiary więcej.

reklama
Do góry