reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja w pierwszej ciazy przytylam 11 z czego zeszlo tylko 6. Za to waga poszybowala pozniej tak w gore ze szkoda gadac. Udalo mi sie sporo zrzucic 2 lata temu, ale mnie dopadla rwa kluszowa meczylam sie z nią pol roku i waga wrocila[emoji20][emoji36]. Teraz mialam działac ze zrzucaniem, bo stwierdzilam ze skoro ciaza nie wychodzi to przynajmniej schudne[emoji1787]. To sie poodchudzałam.
Mi waga dochodziła do 100 kg ale udało się wszystko zrzucić po 5 latach 🤣

Dziewczyny ja na mdłości kupiłam te opaski pomagają choć nie wiem czy to n 100%ich zasługa ale przestałam zalegać na kanapie jem i ci chwilę mnie ssie głód ale żołądek jakiś spokojniejszy i nie mam tych wzdęć okropnych póki co i uczucia przepełnionego wiecznie żołądkaZobacz załącznik 1046238
O! Ja mam problem z żołądkiem piecze, dusi odczuwam wieczny głód i jeździ po flakach :-/ biorę jskies kropelki pije siemie lniane ale efekt średni.... a jaki to koszt?

Cześć dziewczyny.
Jak wszystko pójdzie dobrze, to 12 lipca :)
Czekamy z niecierpliwością na potwierdzenie, gdyż pierwszym razem się nie udało.
Pozdrawiam Was :)

Będzie waliło jak dzwon na następnej wizycie :) ważne ze pęcherz wraca do normy.

Mi tez przydałby się spacer ale nie mam siły Jakoś się zebrać.

A co do książek to mi szwagierka poleciła 365 dni :) mówią ze to taki polski Gray - ja przeczytałam pierwsza cześć Graya i podziękowałam. Natomiast ta książka
Mnie mega wkręciła. Do ambitnych nie należy ale mi bardzo pomogła jako odmozdzacz i 3 części przeczytałam za jednym zamachem. ;)
Ja czytam drugą część wciąga...

reklama
Do góry