reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
What?! Moja znajoma miala podobny wzrost ale wazyla 49kg minimum... Pewnie wygladasz jak modelka
Raczej jak anorektyczka. Zawsze bylam chuda. Od dziecka sluchalam ze chude to paskudne, babcie, dziadek, rodzice, kuzynostwo, ciotki, wujowie, wszyscy za dziecka moje bycie chuda kwitowali w taki sposob ze uszkodzili mi psychike i teraz jako dorosla kobieta czuje sama do siebie wstret i obrzydzenie ze jestem jaka jestem a za nic nie moge przytyc bo poprostu tak mam :(

Dziewczyny ja na mdłości kupiłam te opaski pomagają choć nie wiem czy to n 100%ich zasługa ale przestałam zalegać na kanapie jem i ci chwilę mnie ssie głód ale żołądek jakiś spokojniejszy i nie mam tych wzdęć okropnych póki co i uczucia przepełnionego wiecznie żołądka
1573922070269.jpeg

Suri nie martw się będzie dobrze
U mnie też czar prysł nawet sie nie zapytał jak u lekarza :-((
Ogromnie wspolczuje. Nie wyobrazam sobie co musisz czuć[emoji17].
Kasiaparasia no nie chciał, mimo sexu w owu ciąża go rozwaliła. I niby nie obrażony ale wiesz, sam się nie odezwie, traktuje mnie jak powietrze, nie przytuli, o jakieś pytanie jak się czujesz co u ciebie to nawet nie wspomnę. Po 11 latach małżeństwa i wcześniej jeszcze 7 latach chodzenia to bardzo przykre. Nie wiem czy jestem w stanie przejść nad tym do porządku dziennego :(
Boze, dorosły facet... ile on ma lat?
Suri - dlaczego nie chce drugiego? Co Ci powiedział ?
Mam jedna koleżankę, której facetowi odbiło jak zaszła w druga ciąże ( bo nie chciał) i przez całe 9 miesięcy był zimnym ch...m. Dopiero jak zobaczył młodego to się mu w końcu przestawiło w główce. Świata za nim nie widzi... ale koleżance w pamięci zostało jaki potrafi być ... :/
Mój się cieszy ALE ze względu na moja sporą nadwagę patrzy na wszystko co jem i już miałam swoje uwagi ze jak to będzie jak ja jeszcze przytyje... tez mi przykro. Zawsze ważyłam 59-62kg a teraz startuje z 80kg :( przed pierwsza ciąża leczyłam się dość długo hormonalnie i wtedy jiz przytyłam, później schudłam, po ciąży problemy z trzustka itd ale dla niego to nie jest wytłumaczenie tylko lenistwo. Po części się z nim zgodzę, ale jak patrzę ile je np moja teściowa która urodziła ich 3 a wyglada jak szparaga a ile jem ja ... to jednak życie jest niesprawiedliwe. Tak czy siak jak w poniedziałek będzie Ok na wizycie to naprawdę muszę iść do dietetyka i ustalić jakiś program jedzenia :/
Mój nie ma takich objekcji ale mam ja. Startuje z wyzszej wagi i niestety musze ogromnie uwazac zeby tych kg nie przyszlo za duzo[emoji20].

Umi ja w pierwszej ciąży przytyłam 20kg.
Teraz nie mogę do tego dopuścić...

Ale mam dziś dzień leniwca. No tylko obiad zrobiłam a tak to cały czas leżę...
nawet mi się tv nie chce oglądać ani nic czytać... tylko leżeć. Moja córcia przeziębiona na całego ale ona jest taka kochana, że jak jej mówię ze tez się zle czuje to potrafi się sama sobą zając :)

nawet mi się tv nie chce oglądać ani nic czytać... tylko leżeć. Moja córcia przeziębiona na całego ale ona jest taka kochana, że jak jej mówię ze tez się zle czuje to potrafi się sama sobą zając :)
Moja śpi od 16 wiec ja tez leżę i odpoczywam 😊

reklama

Ja w pierwszej ciazy przytylam 11 z czego zeszlo tylko 6. Za to waga poszybowala pozniej tak w gore ze szkoda gadac. Udalo mi sie sporo zrzucic 2 lata temu, ale mnie dopadla rwa kluszowa meczylam sie z nią pol roku i waga wrocila[emoji20][emoji36]. Teraz mialam działac ze zrzucaniem, bo stwierdzilam ze skoro ciaza nie wychodzi to przynajmniej schudne[emoji1787]. To sie poodchudzałam.

Do góry