reklama
kasiunia2124
Fanka BB :)
Ja wazę 68 przy wzroście 160 a warzulam 66,5 prawie 2 kg juz przybylo
Sylwuszka1989
To samo ja. Jednym tchem przeczytałam. Teraz czekam na film, ma wyjść 14 lutegoBędzie waliło jak dzwon na następnej wizycie ważne ze pęcherz wraca do normy.
Mi tez przydałby się spacer ale nie mam siły Jakoś się zebrać.
A co do książek to mi szwagierka poleciła 365 dni mówią ze to taki polski Gray - ja przeczytałam pierwsza cześć Graya i podziękowałam. Natomiast ta książka
Mnie mega wkręciła. Do ambitnych nie należy ale mi bardzo pomogła jako odmozdzacz i 3 części przeczytałam za jednym zamachem.
Sylwuszka1989
Ja waże 60 kg przy 160 cm wzrostu. Przed ciąża intensywnie ćwiczyłam i starałam się dbać o siebie. Pierwsza ciaze zaczynałam z wagą 10 kg więcej, tak więc do porodu wazylam 86 kg, masakra po prostu. I żeby to jeszcze zeszło szybko, tydzień po porodzie stanęłam na wadze A tam 4 kilo mniej... Teraz też zaczynam mieć mega apetyt, zaraz idę robić pizze
Ps. Faktycznie to chyba zaraźliwe, ta pizza
Ps. Faktycznie to chyba zaraźliwe, ta pizza
Kasiaparasia
Sylwuszka ja się śmieje ze w ciąży przez ta książkę jestem
Ja tak robiłam pizze tydzień temu, przez 3 dni z rzędu i teraz nawet przez myśl mi nie przejdzie
Zrobiłam za to mielone, ziemniaki i pół talerza surówki z buraczków
Suri- No mam nadzieje ze mu się jednak odwidzi. Chłopy to jełopy, to jest inna konstrukcja , niedopracowana. Trzeba im współczuć.
Ja tak robiłam pizze tydzień temu, przez 3 dni z rzędu i teraz nawet przez myśl mi nie przejdzie
Suri- No mam nadzieje ze mu się jednak odwidzi. Chłopy to jełopy, to jest inna konstrukcja , niedopracowana. Trzeba im współczuć.
Suri373
hahahha co Kasie to Kasie widzę (bo ja też Kasia)Sylwuszka ja się śmieje ze w ciąży przez ta książkę jestem
Dzis będzie pizza, jutro mielone z kartoflami /frytkami i buraczkami
A co do facetów to tak. Już od dawna twierdzę że to niedopracowany podgatunek, któremu należy współczuć
tośmy się dobrały
Suri373
dajecie coś za darmo?Zapraszam do naszego świata maluszka
Baby.choco - Strona Główna
babychoco.mozello.pl
Znajdź nas na Instagramie #babychocomozello
Paulina.zen
A ja tam na swojego nie mogę narzekać . Wkurwia mnie czasami ale ogólnie jest cudowny
reklama
montek.87
To chyba jak kazdy chlop [emoji846] ja uwazam ze D jest najlepszy na swiecie ale sa momenty, ze czasami wkurwia...A ja tam na swojego nie mogę narzekać . Wkurwia mnie czasami ale ogólnie jest cudowny [emoji2371][emoji2371]