reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

To ja dzisiaj się wzięłam za sprzątanie komórki i koszenie trawnika i ogólnie porządki przed domem
U mnie niestety waga mega przy wzroście 180 to u mnie 86kg szokkk i nie mogę zejść niżej

reklama
Będzie waliło jak dzwon na następnej wizycie :) ważne ze pęcherz wraca do normy.

Mi tez przydałby się spacer ale nie mam siły Jakoś się zebrać.

A co do książek to mi szwagierka poleciła 365 dni :) mówią ze to taki polski Gray - ja przeczytałam pierwsza cześć Graya i podziękowałam. Natomiast ta książka
Mnie mega wkręciła. Do ambitnych nie należy ale mi bardzo pomogła jako odmozdzacz i 3 części przeczytałam za jednym zamachem. ;)
To samo ja. Jednym tchem przeczytałam. Teraz czekam na film, ma wyjść 14 lutego :)

Ja waże 60 kg przy 160 cm wzrostu. Przed ciąża intensywnie ćwiczyłam i starałam się dbać o siebie. Pierwsza ciaze zaczynałam z wagą 10 kg więcej, tak więc do porodu wazylam 86 kg, masakra po prostu. I żeby to jeszcze zeszło szybko, tydzień po porodzie stanęłam na wadze A tam 4 kilo mniej... Teraz też zaczynam mieć mega apetyt, zaraz idę robić pizze :)
Ps. Faktycznie to chyba zaraźliwe, ta pizza;)

Sylwuszka ja się śmieje ze w ciąży przez ta książkę jestem ;)

Ja tak robiłam pizze tydzień temu, przez 3 dni z rzędu i teraz nawet przez myśl mi nie przejdzie

Zrobiłam za to mielone, ziemniaki i pół talerza surówki z buraczków :)

Suri- No mam nadzieje ze mu się jednak odwidzi. Chłopy to jełopy, to jest inna konstrukcja , niedopracowana. Trzeba im współczuć.

Sylwuszka ja się śmieje ze w ciąży przez ta książkę jestem ;)

Ja tak robiłam pizze tydzień temu, przez 3 dni z rzędu i teraz nawet przez myśl mi nie przejdzie

Zrobiłam za to mielone, ziemniaki i pół talerza surówki z buraczków :)

Suri- No mam nadzieje ze mu się jednak odwidzi. Chłopy to jełopy, to jest inna konstrukcja , niedopracowana. Trzeba im współczuć.
hahahha co Kasie to Kasie widzę (bo ja też Kasia)
Dzis będzie pizza, jutro mielone z kartoflami /frytkami i buraczkami ;)

A co do facetów to tak. Już od dawna twierdzę że to niedopracowany podgatunek, któremu należy współczuć 😂
tośmy się dobrały 😂😂😂😂😂

reklama
Do góry