reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Narazie nie mam objawow bo u mnie jeszcze wczesnie :) u nas to wpadka :( swiadomie bym sie absolutnie na to nie pisala... no ale teraz wyjscia nie mam.
Obys jak najdluzej ciąze nudnie przechodziła[emoji6]. Moja ciocia miala podobną sytuacje ale troszkę bardziej hard. Urodzila jedną córkę w styczniu, a drugą w grudniu tego samego roku[emoji14]. Na ksiazkach do szkoly nie zaoszczedzila[emoji1787]

Obys jak najdluzej ciąze nudnie przechodziła[emoji6]. Moja ciocia miala podobną sytuacje ale troszkę bardziej hard. Urodzila jedną córkę w styczniu, a drugą w grudniu tego samego roku[emoji14]. Na ksiazkach do szkoly nie zaoszczedzila[emoji1787]
Haha bywa i tak, prawie jak blizniaczki, siostry z jednej klasy [emoji23]

Ja mam dopiero 4 tc wiec do objawow jeszcze spokojnie tydzien - dwa minimum. U mnie jazdy zaczynaja sie po 6 tygodniu niestety :( nie naleze do tych szczesciar co przechodza ciaze bezobjawowo.

Haha bywa i tak, prawie jak blizniaczki, siostry z jednej klasy [emoji23]

Ja mam dopiero 4 tc wiec do objawow jeszcze spokojnie tydzien - dwa minimum. U mnie jazdy zaczynaja sie po 6 tygodniu niestety :( nie naleze do tych szczesciar co przechodza ciaze bezobjawowo.

U mnie to samo, wszyscy w rodzinie źle przechodzili ciaze, wymioty nudności przez cały 1 a niektórzy i 2 trymestr 😬 u mnie na chwilę obecną tylko nudności mocne czasem, ale jestem przygotowana że się niedługo rozkręci 😁

A co do płci wiecie co ja wkrecilam wczoraj mężowi, że lekarz mi już potwierdził że będzie dziewczynka 😂 (6+2tc) ciągle sie sprzeczamy dla żartów, ja mówię że będzie córka a on chce syna. Na początku mi nie wierzył ale chyba byłam tak przekonująca, że potem już sam nie wiedział 😂

reklama
Do góry