reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Muszę chyba tam dołączyć. To jest jakaś grupa zamknięta? Nie będą inne osoby widzieć, ze dołączyłam do takiej grupy? Chodzi o znajomych. Nie chciałabym żeby póki co wiedzieli, a słabo ogarniam takie rzeczy na fb.
nie, będą widzieli tylko członkowie grupy, że tam jesteś a grupa nazywa się "lipcowe mamy 2020"
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook wrzucam link :)

Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz i potrzebuje chyba Waszej porady 😞
W zeszłym tygodniu w poniedzialek byłam na 1 wizycie, dostałam duphaston i luteine raz dziennie i skierowanie na badania.
Dziś za mną kolejna wizyta na której zobaczyłam już dzieciątko i jak bije serduszko ❤️
Beta oznaczona we wtorek z wynikiem 9701, piątek 21202. Moim zdaniem przyrost całkiem spoko, a z informacji na necie i tutaj z forum wywnioskowalam że sugerujemy się przyrostem, a nie wynikiem ostatecznym.
Lekarz nadal kazał brać leki podtrzymujące i wystraszyl mnie, ze wynik bety bardzo niski, powinien być około 100000. Zwiekszone prawdopodobienstwo poronienia i mam na siebie teraz mega uważać, leżenie i odpoczynek. Poza beta uznał że dzieciątko rozwija się prawidłowo... Nie podobał mu się jeszcze wynik krwi, mam zbyt gęsta ale przyznaję że ostatnio mało pije i mogę być trochę odwodniona.
Co myślicie o tej diagnozie? Z tego co widzę niektóre z Was nawet raz nie były na badaniu bety a ja mam teraz robić to raz w tygodniu do grudnia i będziemy sprawdzać jak rośnie i ostateczny wynik...

Dziewczyny apropo ciążowego upośledzenia mózgu słuchajcie tego... stoję dziś w kolejce w sklepie i naszło mnie żeby zagrać - kupuje lotto - nie znam się na tym Wogole wiec pytam kobity kiedy jest najbliższe losowanie :
Ona - w czwartek.
Ja- o super czyli już dzisiaj?
Ona - No jak dzisiaj jest czwartek to tak.
Ja- No tak, dzisiaj jest czwartek
Ona - racja
Nagle z kolejki jakaś przerażona kobita się odzywa:
-coooo dzisiaj jest czwartek??? Boże zapomniałam syna z basenu odebrać, a skończył zajęcia pół godziny temu!!! I zostawiła zakupy i wybiegła.
Ja poszłam do auta. I nagle w radio mówią ze jest kuzwa środa [emoji28][emoji28][emoji28]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] o mistrzyni!

Jak tam opowiadacie o tych testach pappa i takich chorobach to wyobraźcie sobie ze leżałam z dziewczyna po porodzie, która cała ciąże miała idealna testy pappa niby ok prenatalne super i urodziła chłopczyka z downem. Ginekolog po prostu im nie powiedzial ze mały jest chory i przy porodzie wyszło.
Dr Hluszij przyjmuje u mnie w mieście i nadal odbiera porody

Pappa cZesto klamie, nifty 99% skuteczne

reklama
Do góry