Paulina.zen
Fanka BB :)
dlatego liczę na to, że moje bety 378% i 197% to zwiastun bliźniąt
Oby oby trzymam kciuki i u rak i nóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego liczę na to, że moje bety 378% i 197% to zwiastun bliźniąt
nie, będą widzieli tylko członkowie grupy, że tam jesteś a grupa nazywa się "lipcowe mamy 2020"Muszę chyba tam dołączyć. To jest jakaś grupa zamknięta? Nie będą inne osoby widzieć, ze dołączyłam do takiej grupy? Chodzi o znajomych. Nie chciałabym żeby póki co wiedzieli, a słabo ogarniam takie rzeczy na fb.
2018????nie, będą widzieli tylko członkowie grupy, że tam jesteś a grupa nazywa się "lipcowe mamy 2018"
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook wrzucam link
Skąd wiesz, że ja to ja?Ps ja tam ciebie już wyczailam
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] o mistrzyni!Dziewczyny apropo ciążowego upośledzenia mózgu słuchajcie tego... stoję dziś w kolejce w sklepie i naszło mnie żeby zagrać - kupuje lotto - nie znam się na tym Wogole wiec pytam kobity kiedy jest najbliższe losowanie :
Ona - w czwartek.
Ja- o super czyli już dzisiaj?
Ona - No jak dzisiaj jest czwartek to tak.
Ja- No tak, dzisiaj jest czwartek
Ona - racja
Nagle z kolejki jakaś przerażona kobita się odzywa:
-coooo dzisiaj jest czwartek??? Boże zapomniałam syna z basenu odebrać, a skończył zajęcia pół godziny temu!!! I zostawiła zakupy i wybiegła.
Ja poszłam do auta. I nagle w radio mówią ze jest kuzwa środa [emoji28][emoji28][emoji28]
Mi się też nie wyświetlało ale trzeba tam zaznaczyć coś o powiadomieniach i już jest ok.Mnie też nie
Jak tam opowiadacie o tych testach pappa i takich chorobach to wyobraźcie sobie ze leżałam z dziewczyna po porodzie, która cała ciąże miała idealna testy pappa niby ok prenatalne super i urodziła chłopczyka z downem. Ginekolog po prostu im nie powiedzial ze mały jest chory i przy porodzie wyszło.
Dr Hluszij przyjmuje u mnie w mieście i nadal odbiera porody
Czekaj już muszę Cię na niwo znaleźćSkąd wiesz, że ja to ja?
Dawaj jakieś znaki na grupie żebym wiedziała z kim na spacerki będę chodziła z moimi bliźniakami