reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Muszę chyba tam dołączyć. To jest jakaś grupa zamknięta? Nie będą inne osoby widzieć, ze dołączyłam do takiej grupy? Chodzi o znajomych. Nie chciałabym żeby póki co wiedzieli, a słabo ogarniam takie rzeczy na fb.
nie, będą widzieli tylko członkowie grupy, że tam jesteś a grupa nazywa się "lipcowe mamy 2020"
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook wrzucam link :)

Dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz i potrzebuje chyba Waszej porady 😞
W zeszłym tygodniu w poniedzialek byłam na 1 wizycie, dostałam duphaston i luteine raz dziennie i skierowanie na badania.
Dziś za mną kolejna wizyta na której zobaczyłam już dzieciątko i jak bije serduszko ❤️
Beta oznaczona we wtorek z wynikiem 9701, piątek 21202. Moim zdaniem przyrost całkiem spoko, a z informacji na necie i tutaj z forum wywnioskowalam że sugerujemy się przyrostem, a nie wynikiem ostatecznym.
Lekarz nadal kazał brać leki podtrzymujące i wystraszyl mnie, ze wynik bety bardzo niski, powinien być około 100000. Zwiekszone prawdopodobienstwo poronienia i mam na siebie teraz mega uważać, leżenie i odpoczynek. Poza beta uznał że dzieciątko rozwija się prawidłowo... Nie podobał mu się jeszcze wynik krwi, mam zbyt gęsta ale przyznaję że ostatnio mało pije i mogę być trochę odwodniona.
Co myślicie o tej diagnozie? Z tego co widzę niektóre z Was nawet raz nie były na badaniu bety a ja mam teraz robić to raz w tygodniu do grudnia i będziemy sprawdzać jak rośnie i ostateczny wynik...

Dziewczyny apropo ciążowego upośledzenia mózgu słuchajcie tego... stoję dziś w kolejce w sklepie i naszło mnie żeby zagrać - kupuje lotto - nie znam się na tym Wogole wiec pytam kobity kiedy jest najbliższe losowanie :
Ona - w czwartek.
Ja- o super czyli już dzisiaj?
Ona - No jak dzisiaj jest czwartek to tak.
Ja- No tak, dzisiaj jest czwartek
Ona - racja
Nagle z kolejki jakaś przerażona kobita się odzywa:
-coooo dzisiaj jest czwartek??? Boże zapomniałam syna z basenu odebrać, a skończył zajęcia pół godziny temu!!! I zostawiła zakupy i wybiegła.
Ja poszłam do auta. I nagle w radio mówią ze jest kuzwa środa [emoji28][emoji28][emoji28]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] o mistrzyni!

Jak tam opowiadacie o tych testach pappa i takich chorobach to wyobraźcie sobie ze leżałam z dziewczyna po porodzie, która cała ciąże miała idealna testy pappa niby ok prenatalne super i urodziła chłopczyka z downem. Ginekolog po prostu im nie powiedzial ze mały jest chory i przy porodzie wyszło.
Dr Hluszij przyjmuje u mnie w mieście i nadal odbiera porody

Pappa cZesto klamie, nifty 99% skuteczne

reklama
Do góry