reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Czesc LadySnow

Odnosnie historii ze sklepu [emoji23][emoji23][emoji23] o matko prawie uslyszalam glos tej biednej kobiety w glowie [emoji23] nie chce wiedziec co czula zajezdzajac pod basen [emoji23]

Patka mnie tam nie ma ale jestem na wielu grupach staraniowych od lat i powiem szczerze ze blizniaki w ostatnich latach to jest tak czeste zjawisko ze szok. Podejrzewam ze to w wiekszosci sa te wszystkie cykle stymulowane, zreszta teraz kobiety starajac sie o dziecko nawet same z siebie stosuja rozne stymulanty, ziola itp.

reklama
Ok :)

A u której z Was jest prawdopodobieństwo wystąpienia ciąży mnogiej?
Czytałam, że szanse na bliźniaki ma się większe jeśli są już takie w rodzinie od strony przyszłej mamy

Do góry