reklama
Chwal się od razu jak będziesz już je miała.Ja nadal czekam na wynik
Paulina.zen
Fanka BB :)
A który tydzień Ci wychodzi ???Jestem po wizycie, lekarz na wynik bety zareagował kwitujac "do dupy"... Na usg coś było widać, ale bardzo maleńkie. W sobote powtórne usg. Dziewczyny, ta niemoc jest najgorsza
Nie wiem co Ci napisać ale wysyłam dużo dobrej energii
Paulina.zen
A ja mam doła mój to się w ogóle nie cieszy poza tym chyba nie to nie dziwi bo w pierwszej jak bylam to jakoś też nie pałał entuzjazmem ehh ;-((
Czarne myśli dzisiaj cały dzien
A spytaj się go czemu się nie cieszy ???
Ja dwie pierwsze ciąże miałam straszne i praktycznie byłam zdana sama na siebie
locala
Wg. Om 5+2. Dziękuję, na pewno się przyda :*A który tydzień Ci wychodzi ???
Nie wiem co Ci napisać ale wysyłam dużo dobrej energii [emoji8]
Trzymam kciuki :-( I ślę uściskiJestem po wizycie, lekarz na wynik bety zareagował kwitujac "do dupy"... Na usg coś było widać, ale bardzo maleńkie. W sobote powtórne usg. Dziewczyny, ta niemoc jest najgorsza
Paulina.zen
To tak jak jak . Tez jestem po wizycie ale bez żadnych wieściWg. Om 5+2. Dziękuję, na pewno się przyda :*
Ani jakiej wielkości był pecherzyk ani nic
Kasiaparasia
No co Wy [emoji4] tak tylko napisałam bo jem takie
Ilości jakby conajmniej tyle było do wykarmienia [emoji6]
Locala - przykro mi bardzo [emoji20] lekarz tez nienajlepiej się zachował, ale dla niego to pewnie standard... ja tak miałam w pierwszej ciąży, poszłam do mojego zaufanego i najlepszego ginekologa zaraz po zrobieniu testu i tak mi oschle nagadał ze wyszłam zaryczana od niego... oni to jednak powinni mieć szkolenie z empatycznego podejścia do pacjenta. Kochana nie załamuj się, jestes młoda, zdrowa jak nie teraz to następnym razem. Wiem, że żadne pocieszenie ale naprawdę nie masz na to wpływu... tule
Ilości jakby conajmniej tyle było do wykarmienia [emoji6]
Locala - przykro mi bardzo [emoji20] lekarz tez nienajlepiej się zachował, ale dla niego to pewnie standard... ja tak miałam w pierwszej ciąży, poszłam do mojego zaufanego i najlepszego ginekologa zaraz po zrobieniu testu i tak mi oschle nagadał ze wyszłam zaryczana od niego... oni to jednak powinni mieć szkolenie z empatycznego podejścia do pacjenta. Kochana nie załamuj się, jestes młoda, zdrowa jak nie teraz to następnym razem. Wiem, że żadne pocieszenie ale naprawdę nie masz na to wpływu... tule
reklama
A spytaj się go czemu się nie cieszy ???
Ja dwie pierwsze ciąże miałam straszne i praktycznie byłam zdana sama na siebie
[/QUO
Tzn on już ma 2 dzieci z poprzedniego małżeństwa
A razem mamy już 6latka i nie jesteśmy małżeństwem bo mi to jest nie potrzebne
A teraz pojawi się kolejny bobasek ja się mega cieszę A ten się tylko odgryza albo seksu chce ehhh masakra jakas