reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja mam fajnego ginekologa, który tak naprawdę kase brał ode mnie co 3-4 wizytę i nigdy nie pełną kwotę, tylko 50-100 max, ale ja musiałam chodzić co 2 tygodnie więc pewnie dlatego, pracuje w szpitalu i czasem pod koniec ciąży już tam mnie badał.

Mam 3 synow, 10 lat, 6 lat i 6 miesiecy.

Paulina ja jiz wszystkie lepsze horrory widzialam, niektore po kilka razy. Ostatnio ogladam juz nawet te "gowniane" ale ja jestem z tych ktora lubi wlasnie wszelkie horrory i filmy grozy, psychologiczne thrillery i ostatecznie jakies sf. Nie lubie komedii, niecierpie romantycznych filmow.

Ja mam fajnego ginekologa, który tak naprawdę kase brał ode mnie co 3-4 wizytę i nigdy nie pełną kwotę, tylko 50-100 max, ale ja musiałam chodzić co 2 tygodnie więc pewnie dlatego, pracuje w szpitalu i czasem pod koniec ciąży już tam mnie badał.

Mój tez jest super. Zawsze pod telefonem za częste wizyty tez nie bierze. Bardzo dokładny miły

Mam 3 synow, 10 lat, 6 lat i 6 miesiecy.

Paulina ja jiz wszystkie lepsze horrory widzialam, niektore po kilka razy. Ostatnio ogladam juz nawet te "gowniane" ale ja jestem z tych ktora lubi wlasnie wszelkie horrory i filmy grozy, psychologiczne thrillery i ostatecznie jakies sf. Nie lubie komedii, niecierpie romantycznych filmow.
Oglądałas Jokera???

reklama
Oglądałas Jokera???
A warto? Nie ogladalam bo generalnie tez nie przepadam za zadnymi strzelankami itp. Nie szczegolna sympatia darze wszelkie spidermany i batmany ale np Venom mi sie baaardzo podobal.
Z problemami bo urodzil sie z nienzana nam jeszcze wada genetyczna. Jestesmy w trakcie diagnozy, wyniki powinnismy poznac w lutym.

Do góry