reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@Paulina.zen spróbuj skoncentrować się na czymś innym. Posłuchaj ulubionej muzyki, włącz film, pogadaj z kimś o głupotach. Po prostu odgoń od siebie te myśli. Wizyta już rano. Życzę Ci dobrych wiadomości.

@MoniA90 moim zdaniem nie ma sensu. Lekarka i tak zleci jakieś badania, np. wirusowe. Nie ma sensu się dwa razy pod rząd głodzić i kłuć ;)

reklama
@Paulina.zen spróbuj skoncentrować się na czymś innym. Posłuchaj ulubionej muzyki, włącz film, pogadaj z kimś o głupotach. Po prostu odgoń od siebie te myśli. Wizyta już rano. Życzę Ci dobrych wiadomości.

@MoniA90 moim zdaniem nie ma sensu. Lekarka i tak zleci jakieś badania, np. wirusowe. Nie ma sensu się dwa razy pod rząd głodzić i kłuć ;)

Dziekuje za dobre słówko . Mąż zrobił mi melisę i włączył Shreka 😂😂

Paulina pusty pecherzyk w objawach stricte ciazowych niczym sie nie rozni. Jest poprostu pusty, rosnie normalnie beta, ma sie takie same dolegliwosci tylko w srodku rosnacego tez pecherzyka nie ma cialka zoltego i zarodka. Ale jak juz dziewczyny napisaly to mozna rozpoznac dopiero na usg po 7 tyg. Ja mialam pusty pecherzyk i zabieg dopiero w 10 tyg bo do 9 mialam co tydzien usg zeby sie upewnic ze to nie jest poprostu wczesna ciaza.

To straszne uczucie musi być ☹️

Ja pije karmi i odpoczywam, zaraz włącze big brothera - można się pośmiać z głupków.. w pracy dawno nie byłam to tylko tv zostaje 😂 😂 😂

To straszne uczucie musi być [emoji3525]
Nie bylo milo owszem ale teraz z perspektywy czasu i doswiadczen jakbym mogla wybrac to wole poronienie samoistne albo pusty pecherzyk. Przynajmniek wtedy wiem ze zarodek sie poprostu nie rozwinal i nie bylo tam dziecka. Najgorszya byla strata malenstwa po 13 tyg, takiego juz malusiego czlowieczka :(

Poczciwy człowiek :D
Ooojjj tak najlepszy na świecie 🥰
Ja pije karmi i odpoczywam, zaraz włącze big brothera - można się pośmiać z głupków.. w pracy dawno nie byłam to tylko tv zostaje 😂 😂 😂

A o czym to bo nigdy nie oglądałam ??? 🤫😬
Nie bylo milo owszem ale teraz z perspektywy czasu i doswiadczen jakbym mogla wybrac to wole poronienie samoistne albo pusty pecherzyk. Przynajmniek wtedy wiem ze zarodek sie poprostu nie rozwinal i nie bylo tam dziecka. Najgorszya byla strata malenstwa po 13 tyg, takiego juz malusiego czlowieczka :(
O Mamuniu nie mów mi nawet bo ja podziwiam każda mamę , która straciła takie maleństwo 😢

Ooojjj tak najlepszy na świecie 🥰

A o czym to bo nigdy nie oglądałam ??? 🤫😬

O Mamuniu nie mów mi nawet bo ja podziwiam każda mamę , która straciła takie maleństwo 😢
A o takich ludziach zamkniętych w domu, którzy dostają durnowate zadania - mój mąż się śmieje, że to oglądam i że to jest tak żenujące, z jednej strony się z nim zgadzam, z drugiej tak jak pisałam wyżej - lubie się pośmiać :D

reklama
Do góry