reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja mam fajnego ginekologa, który tak naprawdę kase brał ode mnie co 3-4 wizytę i nigdy nie pełną kwotę, tylko 50-100 max, ale ja musiałam chodzić co 2 tygodnie więc pewnie dlatego, pracuje w szpitalu i czasem pod koniec ciąży już tam mnie badał.
Paulina.zen
Jesteś z Lubina czy Lublina???w Lbn 120 za wizytę, 200 z usg, gin który pracuje w szpitalu
Zabajona
Mam 3 synow, 10 lat, 6 lat i 6 miesiecy.
Paulina ja jiz wszystkie lepsze horrory widzialam, niektore po kilka razy. Ostatnio ogladam juz nawet te "gowniane" ale ja jestem z tych ktora lubi wlasnie wszelkie horrory i filmy grozy, psychologiczne thrillery i ostatecznie jakies sf. Nie lubie komedii, niecierpie romantycznych filmow.
Paulina ja jiz wszystkie lepsze horrory widzialam, niektore po kilka razy. Ostatnio ogladam juz nawet te "gowniane" ale ja jestem z tych ktora lubi wlasnie wszelkie horrory i filmy grozy, psychologiczne thrillery i ostatecznie jakies sf. Nie lubie komedii, niecierpie romantycznych filmow.
Paulina.zen
Ja mam fajnego ginekologa, który tak naprawdę kase brał ode mnie co 3-4 wizytę i nigdy nie pełną kwotę, tylko 50-100 max, ale ja musiałam chodzić co 2 tygodnie więc pewnie dlatego, pracuje w szpitalu i czasem pod koniec ciąży już tam mnie badał.
Mój tez jest super. Zawsze pod telefonem za częste wizyty tez nie bierze. Bardzo dokładny miły
Paulina.zen
Pooodziwiam na maksaMam 3 synow, 10 lat, 6 lat i 6 miesiecy.
Zabajona
Heh dzieki o ostatniego walka trwala tyle lat ze az ciezko w to uwierzyc ze w koncu jest tu z nami. Z problemami, ale jest. Najbardziej kochane dziecko na swiecie.Pooodziwiam na maksa [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Paulina.zen
Oglądałas Jokera???Mam 3 synow, 10 lat, 6 lat i 6 miesiecy.
Paulina.zen
Heh dzieki o ostatniego walka trwala tyle lat ze az ciezko w to uwierzyc ze w koncu jest tu z nami. Z problemami, ale jest. Najbardziej kochane dziecko na swiecie.
Czemu z problemami?
Najważniejsze ze jest to się liczy
reklama
Zabajona
A warto? Nie ogladalam bo generalnie tez nie przepadam za zadnymi strzelankami itp. Nie szczegolna sympatia darze wszelkie spidermany i batmany ale np Venom mi sie baaardzo podobal.Oglądałas Jokera???
Z problemami bo urodzil sie z nienzana nam jeszcze wada genetyczna. Jestesmy w trakcie diagnozy, wyniki powinnismy poznac w lutym.