reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A co do kurtki to planuje w ciuchu kupić jakąś duża i przeszyc guziki czy zamek. Cena za kurtkę ciążowa to nie śmieszny żart
Właśnie myślę żeby kupić płaszczyk jakiś w moim normalnym rozmiarze, w którym będzie się dało przeszyć guziki. W pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się dopiero koło 4-5 mca. Nie wiem jak będzie teraz.

Ja jeszcze nawet nie bralam pod uwage zakupu ciuchow ciazowych. Jakos boje sie tak daleko wybiegac w przyszlosc. Teraz zastanawiam sie czy wziac L4 i jak to przekazac pracodawcy (pracuje w Szkole Podstawowej, klasy 1-3).

Ja jeszcze nawet nie bralam pod uwage zakupu ciuchow ciazowych. Jakos boje sie tak daleko wybiegac w przyszlosc. Teraz zastanawiam sie czy wziac L4 i jak to przekazac pracodawcy (pracuje w Szkole Podstawowej, klasy 1-3).

Ja co prawda jestem na urlopie ale we wtorek idę od razu na chorobowe. Szefowi zadzwonię jaka sytuacja i radzta se :)

Ja ide we wtorek do gin ale nie liczę wtedy nawet ma L4. To będzie dopiero 5+2. Może pod koniec listopada zapytam o zwolnienie. Ale boje się że z moim ginem to może być droga przez mękę.

Ja ide we wtorek do gin ale nie liczę wtedy nawet ma L4. To będzie dopiero 5+2. Może pod koniec listopada zapytam o zwolnienie. Ale boje się że z moim ginem to może być droga przez mękę.

U nas dzisiaj 5tydz+2
Ale gina mam spoko wiec mam nadzieje ze pójdzie gładko .
Czemu droga przez mękę ? Nie możesz zmienić?

reklama
Właśnie myślę żeby kupić płaszczyk jakiś w moim normalnym rozmiarze, w którym będzie się dało przeszyć guziki. W pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się dopiero koło 4-5 mca. Nie wiem jak będzie teraz.
W kolejnej ciąży podobno brzuszek pokazuje się szybciej.. ile w tym prawdy nie wiem ale w pierwszej ciąży pracowałam do 8 miesiąca, a do 7 nikt nie wiedział, że jestem w ciąży 😂

Do góry