reklama
Właśnie myślę żeby kupić płaszczyk jakiś w moim normalnym rozmiarze, w którym będzie się dało przeszyć guziki. W pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się dopiero koło 4-5 mca. Nie wiem jak będzie teraz.A co do kurtki to planuje w ciuchu kupić jakąś duża i przeszyc guziki czy zamek. Cena za kurtkę ciążowa to nie śmieszny żart
Paulina.zen
Fanka BB :)
Zastanawiam się jedynie co z kurtką na zimę. Muszę jakąś kupić akurat i nie wiem czy normalną czy coś ciut większego
Ja mam zamiar kupić owersizowy płaszcz albo Luźniejszy krój kurtki. W Big Star ostatnio widziałam w takim stylu
Paulina.zen
chyba puszczę pawia
zjedzenie obiadu to nie był dobry pomysł
Ja upiekłam ciasto i nie mogę na nie patrzeć
Paulina.zen
Ja jeszcze nawet nie bralam pod uwage zakupu ciuchow ciazowych. Jakos boje sie tak daleko wybiegac w przyszlosc. Teraz zastanawiam sie czy wziac L4 i jak to przekazac pracodawcy (pracuje w Szkole Podstawowej, klasy 1-3).
Ja co prawda jestem na urlopie ale we wtorek idę od razu na chorobowe. Szefowi zadzwonię jaka sytuacja i radzta se
montek.87
Dobre podejscie. Ja 21.11 dopiero ide i wtedy dowiem sie czy dostane L4.Ja co prawda jestem na urlopie ale we wtorek idę od razu na chorobowe. Szefowi zadzwonię jaka sytuacja i radzta se
Paulina.zen
Ja ide we wtorek do gin ale nie liczę wtedy nawet ma L4. To będzie dopiero 5+2. Może pod koniec listopada zapytam o zwolnienie. Ale boje się że z moim ginem to może być droga przez mękę.
U nas dzisiaj 5tydz+2
Ale gina mam spoko wiec mam nadzieje ze pójdzie gładko .
Czemu droga przez mękę ? Nie możesz zmienić?
reklama
PatkaPatka
W kolejnej ciąży podobno brzuszek pokazuje się szybciej.. ile w tym prawdy nie wiem ale w pierwszej ciąży pracowałam do 8 miesiąca, a do 7 nikt nie wiedział, że jestem w ciążyWłaśnie myślę żeby kupić płaszczyk jakiś w moim normalnym rozmiarze, w którym będzie się dało przeszyć guziki. W pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się dopiero koło 4-5 mca. Nie wiem jak będzie teraz.