reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

To tak jak jak ja - lm linki mentolowe moje ulubione 🤣
Nie miej do siebie wyrzutów to nic nie zmieni. Chce mi się najbardziej rano do kawy i wieczorem. Ale zajmuje wtedy czymś głowę . Idę coś poczytać

to muszę wziąć przykład. Dobrze ze mam sporo nieprzeczytanych książek 😜 od jutra już 0 obiecałam sobie.

Paulina.zen
Właśnie tez boli mnie brzuch, podobno to dlatego ze macica się powiększa i póki bóle nie są bardzo silne to jest normalne. To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie nowe, nie ukrywam ze jestem przestraszona tez co to będzie. Ale chcieliśmy dziecka. Fajnie ze jest takie forum i można pogadać i się wyżalić 😜😜

reklama
Paula245 ja też palilam póki dwóch kresek na teście nie zobaczyłam. Zmowywowac cię? wyobraź sobie że właśnie zaczyna się tworzyć serce twojego dziecka, paląc hamujesz rozwój serca przez co narazasz swoje dziecko na trwałe i nie odwracalne uszkodzeń ia serca. Nie wspomnę o intensywnym rozwoju mózgu. Paląc fundujesz. mu wodoglowie i inne wady rozwojowe. Każdy dymek krwią doorowadzany jest do płodu.
JESTEŚ W CIĄŻY - NIE PALISZ
Mam nadzieje ze pomogłam :)

to muszę wziąć przykład. Dobrze ze mam sporo nieprzeczytanych książek 😜 od jutra już 0 obiecałam sobie.

Paulina.zen
Właśnie tez boli mnie brzuch, podobno to dlatego ze macica się powiększa i póki bóle nie są bardzo silne to jest normalne. To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie nowe, nie ukrywam ze jestem przestraszona tez co to będzie. Ale chcieliśmy dziecka. Fajnie ze jest takie forum i można pogadać i się wyżalić 😜😜

I tego się trzymaj :) jak będziesz miała ochotę zapalić idź coś zjedz pomaga 🤣🤣🤣
Moja trzecia ciąża a uwierz jakby była pierwsza 🤷🏻‍♂️

mi fajek wieczorem najbardziej brakuje, jak córkę uspie. to był taki mój czas na dymka w spokoju. Tym bardziej że ja. lubię /lubiłam palić. LD cienkie zielone. brakuje mi nie powiem że nie. I winka bym się napila. z weekendowych używek to mi tylko lejsy paprykowe zostały.
Dupa mi urośnie jak szafa. Co do zjedzenia to wrog. Mam zaburzenia odżywiania a teraz to już wogole jakieś szaleństwo

Paula245 ja też palilam póki dwóch kresek na teście nie zobaczyłam. Zmowywowac cię? wyobraź sobie że właśnie zaczyna się tworzyć serce twojego dziecka, paląc hamujesz rozwój serca przez co narazasz swoje dziecko na trwałe i nie odwracalne uszkodzeń ia serca. Nie wspomnę o intensywnym rozwoju mózgu. Paląc fundujesz. mu wodoglowie i inne wady rozwojowe. Każdy dymek krwią doorowadzany jest do płodu.
JESTEŚ W CIĄŻY - NIE PALISZ
Mam nadzieje ze pomogłam :)

Znam tyle kobiet którym takie mówię UE nic nie pomogło. Nie wiem dlaczego i wogole. Ja lubie zapalić zawsze lubiłam ale jak tylko byłam w ciąży automatycznie organizm odrzucał fajki.
Moja siostra paliła w ciąży, paliła karmiąc a mi po prostu słów brakowało żeby przegadać

mi fajek wieczorem najbardziej brakuje, jak córkę uspie. to był taki mój czas na synka w spokoju. Tym bardziej że ja. lubię /lubiłam palić. LD cienkie zielone. brakuje mi nie powiem że nie. I winka bym się napila. z weekendowych używek to mi tylko lejsy paprykowe zostały.
Dupa mi urośnie jak szafa. Co do zjedzenia to wrog. Mam zaburzenia odżywiania a teraz to już wogole jakieś szaleństwo

Taaaaaa linki mentole najlepsze 😂 mnie do alkoholu nie ciągnęło. Ale jak uwielbiam czipsy tak teraz do ust nie wezme.

ja w pierwszej ciąży nie palilam, ale mój mąż palił przy mnie, i dziecko przestało rosnąć, dwa tygodnie strachu. Gin odrazu na usg pwoedzial że palę, albo chociaż wdycham dym i że kategoryczny zakaz, bo dziecko nie rośnie. także ten. odechciało mi się fajek raz dwa

Uff na szczęście nie mam tego problemu A powiedzcie mi dziewczyny bo patrząc na moja obecna wagę to boję się że przytyje I będę wyglądać jak słoń:-((((

Ja się zastanawiam czy zastosować u siebie zupomanie bylam na niej i udało mi się w miesiąc jedząc wszystko w formie zupy prawie 11kg w miesiac

reklama
Do góry