reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczyny! Melduje się jako „chyba” przyszła mamusia.
Ostatni @ 6.10.19
bhcg 2.11 - 55 , 4.11 191 , 6.11 498. Zastanawiam się czy jeszcze robić betę teraz po weekendzie, jak myślicie?
Na usg jeszcze nic nie widać, ginekolog mówił ze jest ciąża ale nie może powiedzieć na 100% ze nie jest pozamaciczna co mnie trochę przeraziło. Mówił ze powinno być już coś widać, pozostaje mi czekać cierpliwie. Mam tylko problem z papierosami, mianowicie jestem nałogowa palaczka i ciężko mi jest całkowicie rzucić to cholerstwo.. postanowiłam od jutra już 0. Czuje się okropnie paląc ze świadomością ze mam w brzuchu małego człowieka. Cieszę się sie tu trafiłam.

Stara u nas to jest taki misz masz ale wszyscy się cieszą [emoji23]
Ja 32 lata mąż 25 . Ja po rozwodzie z dwójka dzieci [emoji1787]
Teraz 3 ciąża
Ale ja tam się ciesze . Stare to my będziemy po 60 , 30-ka to naprawdę fajny wiek dla kobiet
Ja rowniez mam mlodszego meza. Smiejemy sie,ze ze mna trudni wytrzymac a jego zadna wiecej nie chciala [emoji16]

Hej dziewczyny! Melduje się jako „chyba” przyszła mamusia.
Ostatni @ 6.10.19
bhcg 2.11 - 55 , 4.11 191 , 6.11 498. Zastanawiam się czy jeszcze robić betę teraz po weekendzie, jak myślicie?
Na usg jeszcze nic nie widać, ginekolog mówił ze jest ciąża ale nie może powiedzieć na 100% ze nie jest pozamaciczna co mnie trochę przeraziło. Mówił ze powinno być już coś widać, pozostaje mi czekać cierpliwie. Mam tylko problem z papierosami, mianowicie jestem nałogowa palaczka i ciężko mi jest całkowicie rzucić to cholerstwo.. postanowiłam od jutra już 0. Czuje się okropnie paląc ze świadomością ze mam w brzuchu małego człowieka. Cieszę się sie tu tr

Witaj

Ja dla świetego spokoju chyba bym zrobiła.
Fajkami się nie stresuj. Ja tez nałogowy palacz. Po prostu pomysł sobie ze Ci nie dobrze id tego smrodu i ze to dla dobra fasolki. Ja po zrobionym teście powiedziałam ze nie zapale i tego się trzymam ;)

Witaj i ogromne gratulacje. Ja ostatnia @ 8.10 i beta z 8.11 2300. Cylke co 27 dni dlatego już od 1.11 wiem o ciąży.By tak wysokiej becie w piątek nie było nic widać na usg, a moja poprzednia ciąża była pozamaciczna.
Gratulacje Kochana ! A jak samopoczucie? Ja narazie czuje się jak słoń i mam mega wzdety brzuch, do tego obolałe piersi. Po za tym wszystko ok. Jak sądzisz kiedy będzie u nas coś widać? To czekanie jest najgorsze. Ja właśnie mam strach aby nie była pozamaciczna ale staram się być dobrej myśli :)

Gratulacje Kochana ! A jak samopoczucie? Ja narazie czuje się jak słoń i mam mega wzdety brzuch, do tego obolałe piersi. Po za tym wszystko ok. Jak sądzisz kiedy będzie u nas coś widać? To czekanie jest najgorsze. Ja właśnie mam strach aby nie była pozamaciczna ale staram się być dobrej myśli :)

Chyba każda z nas się tego boi...
Ja strasznie np tego ze będzie pusty pech drżyj.

U mnie oprócz bolących piersi to bóle podbrzusza. I ogromna ochota na sos czosnkowy 🤦‍♀️

Dziękuje za miłe słowa. Najgorsze są te wyrzuty sumienia i głód nikotynowy.. a jak sobie radzisz ? Nie chce się ? Ja paliłam paczkę dziennie. Czuje się okropnie ze nie udało mi się rzucić wcześniej ale nie spodziewałam się ze uda nam się tak szybko zajść.

Dziękuje za miłe słowa. Najgorsze są te wyrzuty sumienia i głód nikotynowy.. a jak sobie radzisz ? Nie chce się ? Ja paliłam paczkę dziennie. Czuje się okropnie ze nie udało mi się rzucić wcześniej ale nie spodziewałam się ze uda nam się tak szybko zajść.
To tak jak jak ja - lm linki mentolowe moje ulubione 🤣
Nie miej do siebie wyrzutów to nic nie zmieni. Chce mi się najbardziej rano do kawy i wieczorem. Ale zajmuje wtedy czymś głowę . Idę coś poczytać

reklama
Samopoczucie bardzo dobre. Na razie brak oznak ciążowych ale patrząc na wcześniejsze ciążę to wszystko zacznie się po 7 tyg. wizytę mam teraz w środę więc liczę na pęcherzy,to będzie 5 tydz+ 1

Do góry